Ciolos: „Dragnea isi insuseste realizarile guvernului tehnocrat! Nu ma mai mira nimic la dansul!”

607

Dacian Ciolos spune ca „Dragnea se lauda fara scrupule cu ceea ce am lasat noi pregatit”, dupa ce presedintele PSD a scris pe Facebook ca Guvernul PSD a dat in acest an mai devreme subventiile pentru fermieri. „Apar primele semne privind diferenta dintre guvernarea PSD-ALDE si guvernarea tehnocrata”, a pretins Dragnea.

„Domnul Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorita intarzierilor cauzate de guvernul PSD. Este vorba de subventiile fermierilor. Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati.

Dar asta nu l-a deranjat sa dea vina pe guvernul tehnocrat. Am recuperat acele intarzieri in cursul anului, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans in decembrie o mare parte din subventia cuvenita de fermieri pentru acest an, scrie aktual24.ro.

Datorita finalizarii cu succes a ceea ce a intarziat guvernul PSD in 2015, nu numai ca s-au platit in avans o parte din subventii, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subventiei (pentru ca noi ne-am facut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra). Acum, vad ca domnul Dragnea se lauda fara scrupule cu ceea ce am lasat noi pregatit.

Nu ma mai mira nimic insa din partea dumnealui. Important este ca fermierii isi primesc in sfarsit subventia la timp. Cred totusi, ca e important ca lumea sa stie cum sta treaba”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos