Ciolos il IRONIZEAZA pe Dragnea: ”Cum este posibil ca Presedintele Camerei Deputatilor sa prezinte ZVONURI la televizor? E nevoie urgenta de reforma in politica”!

1146

Dacian Ciolos ironizeaza teoriile lui Liviu Dragnea privind implicarea multinationalelor in proteste si cele legate de „manipulari ultraprofesioniste” ale miscarilor de strada. Fostul premier atrage atentia ca partidele au o „profunda nevoie de reforma”.

„De ceva vreme, domnul Liviu Dragnea incearca sa ne convinga ca prezenta sustinuta in strada a romanilor ar fi orchestrata de forte straine. Acum cateva zile, spunea la televizor ca a auzit ‘zvonuri’ ca ar fi multinationalele – cum vine asta, sa prezinti zvonuri la televizor, in calitate de Presedinte al Camerei Deputatilor?! Aseara vorbea despre un conflict artificial si despre masinarii de manipulare ‘ultraprofesioniste’ care ar veni din afara tarii.

De fapt, este exact contrariul a ceea ce spune dumnealui: de data aceasta, protestele in strada ale romanilor inspira forta civica si incredere celor din strainatate. Romania isi salveaza onoarea prin atitudinea demna a cetatenilor ei, in fata unei tentative de restauratie a nedreptatii. Raspunsul este mult mai simplu: oamenii au iesit in strada pentru ca vor decenta, bun simt si onestitate in actul politic.

De acum inainte, nici nu mai este vorba de guvernul PSD-ALDE versus partea progresista a societatii romanesti. Este vorba despre capacitatea partidelor politice de a intelege si de a urma profunda nevoie de reforma, nu doar de a o mima. Nu cred ca mai exista cale de intoarcere. Clasa politica fie progreseaza pentru a se arata demna de aceasta revolutie a bunului simt, fie se discrediteaza ca factor de progres al societatii pe care trebuie sa o slujeasca”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook, citat de aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos