Ciolos isi doreste schimbarea Romaniei din temelii: ”Trebuie schimbata baza de la care plecam si principiile!”

330

Presedintele Miscarii Romania Impreuna, Dacian Ciolos, a prezentat, duminica seara, intr-un interviu la Realitatea TV, care este principalul proiect pe care considera ca Romania ar trebui sa il puna in aplicare.

Solicitat sa dea o nota premierilor PSD, Ciolos a refuzat, insa a tinut sa spuna ca „faptele vorbesc”. De aici, de la modul in care au fost pacaliti romanii cu promisiuni goale, Ciolos a anuntat care ar trebui sa fie un proiect major pentru Romania: schimbarea radicala a modului de educatie in Romania.

„Nu dau note premierilor, ma uit la un program de guvernare cu care au castigat alegerile, au spus ca va fi aplicat din scoarta in scoarta. Coalitia majoritara trebuie sa isi asume rezultatul, faptele vorbesc. Sper sa tragem invataminte si sa nu ne mai lasam dusi de nas. Sper ca tot mai multi romani sa se uite mai atent la ceea ce voteaza. Sper sa ajungem la un sistem de educatie prin care romanii sa invete sa gandeasca singuri, nu sa reproduca. Este un lucru esential in evolutia sistemului de educatie, sa invatam oamenii sa gandeasac singuri si sa isi asume analiza. Trebuie schimbata baza de la care plecam si principiile, avem foarte multa creativitate. Vedem ca romanii au succes in strainatate, problema nu este materia cenusie a romanilor ci modul in care este modelata”, a declarat Dacian Ciolos la Realitatea TV.

Sursa: aktual24.ro