Loading...
Ciolos, sprijin conditionat pentru Iohannis! In ce scenariu ar putea candida la alegerile prezindentiale din 2019? – Circul Politic

Ciolos, sprijin conditionat pentru Iohannis! In ce scenariu ar putea candida la alegerile prezindentiale din 2019?

Fostul premier Dacian Ciolos, fondatorul partidului Romania Impreuna (Ro+), a declarat, intr-un interviu la Adevarul, ca il va sustine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019, daca acesta se va decide sa candideze, dar daca presedintele va deveni liderul Consiliului European de la Bruxelles, asa cum s-a speculat, nu exclude o posibila candidatura.

„Eu unul voi candida la toate alegerile care vor fi utile pentru partid. Pentru toate candidaturile avem proceduri prevazute in statut. Nu vreau sa intind speculatiile mai mult. Domnul Iohannis stie foarte bine ca are sustinerea mea, am lucrat foarte bine.

Dupa ce partidul va exista, ne vom exprima modul de abordare pentru alegeri. Scopul nostru e sa construim o alternativa politica pentru Romania. Implicarea catorva oameni in politica nu va rezolva problema, important e sa facem acest lucru impreuna. Avem nevoie sa actionam impreuna. Societatea civila va juca un rol foarte important in acest proces de evolutie”, a declarat Dacian Ciolos.

Sursa: Digi24

Ciolos, sprijin conditionat pentru Iohannis! In ce scenariu ar putea candida la alegerile prezindentiale din 2019? was last modified: aprilie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close