Ciorapii cu care șefa DNA bagă spaima în penali: ”Totul e cu pușcărie la doamna Kovesi!”

413

Unitatea de elită a Antenei 3 le dă paradeală totală meltenilor. „A paradi” înseamnă a realiza o emisiune de largă audiență în scopul atragerii râsului în hohote la telespectatori.

Șosetele lui Kovesi ocupă prima poziție într-unul dintre cele mai tari topuri realizate vreodată într-o emisiune de televiziune: Top 10 flaușați.

„Începem cu persoana cea mai importantă din România, care dă tonul flaușării, este vorba despre „Nefertiti”, doamna Laura Codruța Kovesi. Are șosete flaușate, în dungi, de pușcărie – corect, totul e cu pușcărie la doamna Kovesi. Prietenul e îmbrăcat în pușcăriaș în spoturile de televiziune, are poze cu cătușe pe pereți, șosetele sunt cu dungi”, a spus Mircea Badea.

La rândul său, Mihai Gâdea a prezentat „Top gafe TV – Râzi cu lacrimi”:

Printre cei care au ocupat locuri fruntașe în acest clasament se află Denise Rifai, Petre Daea sau Ilie Dobre.

Mircea Badea și-a luat revanșa apoi cu „Top Să nu se vadă că e capul gol”

„Sigur că sezonul e pe terminate, dar chiar și așa. pe final tragem tare și băgăm topul. Începem cu o imagine absolut superbă. Întodeauna începem cu „Faraoanca”, a explicat Mircea Badea.

În continuare, Mihai Gâdea a prezentat „Topul asistaților social care nu vor să muncească”:

„Am să vă prezint ceva ce, în primă instanță, s-ar putea să fie de asemenea amuzant. Modul în care persoanele asistate social, plătite din bani de la buget ca asistat social sunt aduse de primar pentru a li se oferi ceva de muncă și reacția lor, ceea ce spun ei despre acest lucru, ne aduc în fața unei probleme foarte serioase: faptul că foarte mulți refuză să muncească pentru a se putea întreține și se bucură de faptul că sunt asistați social. Hai să vedem ce motive au”, a fost introducerea lui Mihai Gâdea pentru cel mai serios top al serii:

Prima poziție în „Top am un singur dinte”, realizat de Mircea Badea, este ocupată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu:

Seara a culminat cu cel mai nebun clasament, „Top ce gândesc invitații despre moderatori”.

„Este un top cu un sigur loc. E atât de tare încât am zis să nu maculăm tăria acestui loc cu alte locuri. El poate fi completat, dar am zis că pentru seara asta.. Este un top etern”, a explicat Mircea Badea.

 Sursa: Antena 3
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos