Circ cu politicieni! Numărul 2 din PSD și-a agresat adversarul, un deputat PNL, singurul care-și permite să-i critice activitatea în Giurgiu!

Conducerea PSD incita la noi violente. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca bataia din Giurgiu nu a existat, totul fiind o inscenare pusa la cale de PNL.

„Le transmit urmatoarele: nu sunteti niste victime, ci o adunatura de golani care au devalizat Romania sistematic si care ati infaptuit lucruri infioratoare pentru care nu ati platit inca”, afirma Stefanescu.

”Am discutat de dimineata cu o parte dintre primarii PSD care erau la acea nunta. Absolut toti confirma ca Marin Anton a venit neinvitat, sa faca scandal. E foarte bizar ca in ultimele zile, exact cum anticipa Gelu Visan la Romania TV, vom fi tinta unor astfel de incidente, parca programate. Securisto-opozitia neavand alte arme a primit comanda de la laboratorul lor de scenarii, pentru o noua operatiune: sa ii sicanam pe pesedisti, sa ne dam victime! Le transmit urmatoarele: nu sunteti niste victime, ci o adunatura de golani care au devalizat Romania sistematic si care ati infaptuit lucruri infioratoare pentru care nu ati platit inca”, a declarat Codrin Stefanescu.

Deputatul PNL Marin Anton a oferit detalii, la Antena 3, despre bataia incasata din partea presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau. El a precizat ca are buza sparta pe interior.

Incidentul a avut loc la o nunta din Giurgiu, judet din care provin Anton si Badalau. Intrebat la Antena 3 „de la ce v-ati luat?”, Badalau a raspuns:

„Nu ne-am luat, m-a luat. Am sosit la nunta, la putin timp am iesit afara sa vad o finuta, pe terasa. Badalau fiind intr-un cerc de 6-7 barbati a inceput sa strige la mine, sa ma injure de maicuta mea, sa ma ameninte ca ma omoara, apoi s-a apropiat de mine si mi-a dat un pumn de palma in gura. Si eu am incercat sa ma apar, am putut para din taria loviturii, nu foarte mult. Mi-a spart buza pe interior. Mi-am luat certificat de la IML, am facut plangere penala.

Totul a durat un minut si jumate. Totul a fost atat de violent incat am stat 20 de minute sa imi revin. Nu imi imaginam ca la un asemenea nivel se putea intampla asa ceva. Eu nu am baut nici macar o picatura de apa, abia venisem. Am fost acum la IML Giurgiu. Mi s-a dat certificat medico-legal”, a declarat Anton.

Intrebat care ar fi motivele actiunii agresive a lui Badalau, Anton a spus ca este singurul care i se opune in Giurgiu.

„Eu sunt adversarul lui si singurul care isi permite sa critice activitatea lui in Giurgiu”, a mentionat deputatul PNL.

El a mai precizat ca nu isi va retrage plangerea penala depusa impotriva lui Badalau.

Sursa: aktual24.ro

Circ cu politicieni! Numărul 2 din PSD și-a agresat adversarul, un deputat PNL, singurul care-și permite să-i critice activitatea în Giurgiu! was last modified: septembrie 18th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre