CIRC in Parlament: Corneliu Vadim Tudor vs Gigi Becali! Vezi VIDEO

808

Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor s-au intalnit in Palatul Parlamentului exact in momentul in care Gigi Becali tocmai dadea un interviu presei, la vederea lui Vadim, Becali a luat-o la fuga.

Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor au mers miercuri in Parlament sa asculte discursul Presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz.

„A fost prima data cand am intrat in plenul Parlamentului Romaniei, a fost incantator pentru mine. Am fost primit cu multa dragoste si cum multa caldura. M-a incantat pur si simplu. Aici chiar stau cu drag. Prima impresie cand am intrat a fost luxul, mie imi place luxul. La Bruxelles sunt scune de 5 euro. Mie imi place sa-mi beau cafeua pe mese de mii de euro. In al doilea rand, este dragostea, sentimentul romanesc care iti da putere”, le spunea Becali jurnalistilor, moment in care a fost intrerupt de Corneliu Vadim Tudor.

Europarlamentarul PRM s-a oferit sa-i faca fostului sau partener, la Bruxelles, „o loja ca la Steaua”, numai sa vina in Parlament.

„Eu iti aranjez o loja ca la Steaua, la Bruxelles, vii?”, i-a spus Vadim lui Becali, numai ca finantatorul Stelei s-a intors si a plecat.

George Becali a fost prezent in Parlament, miercuri, la sedinta consacrata vizitei presedintelui PE, el precizand ca a venit „sa viziteze putin” viitorul sau loc de munca.

„Acum am venit asa sa vizitez putin, ca sa vad viitorul meu loc. E mult mai placut aici decat acolo (la Parlamentul European n.r.). In primul rand e in tara mea, in al doilea rand numai un stalp din asta costa cat un etaj din ala”, le-a spus ziaristilor George Becali.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos