CIRC in Parlament: Crin Antonescu A DEMISIONAT din functia de presedinte al Senatului! Ponta, despre demisia lui Antonescu: S-a sinucis!

575

1sasasaCrin Antonescu a anuntat in plenul Parlamentului ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului.

„Dragi colegi, eu demisionez din functia de presedinte al Senatului”, a anuntat Crin Antonescu in plen.

Anterior acestui mesaj, presedintele PNL a spus in plen ca are o propunere pentru premierul Victor Ponta:

„Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastra vedeti in prezenta mea in fruntea Senatului semnul ca USL mai exista. Va spun eu, USL nu mai exista. Aveti curaj, ca sa ne convingem amandoi, sa demisionam amandoi din functiile pe care le-am obtinut la USL? Suntem aici, in plenul Parlamentului, e toata lumea, aveti consilierii, presa. Eu demisionez frumos din presedintia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastra, din functia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a anuntat Antonescu in plenul reunit.

Antonescu a continuat:

„Nu stiu raspunsul. Nu facem asta, nu aveti acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauza ca trebuie sa treceti pe la Cotroceni, ca ati mai trecut, nu-i vorba, ci pentru ca, imi pare rau sa spun, dar e adevarat: Eu daca nu mai sunt presedintele Senatului, sunt acelasi, ba am chiar mainile mai libere. Dumneavoastra, daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic”.

In urma acestui anunt, parlamentarii liberali au scandat repetat „Demisia”, la adresa premierului Victor Ponta.

Dupa anuntul demisiei din functia de presedinte al Senatului, Crin Antonescu a parasit prezidiul si a ocupat un loc in sala de plen.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos