Circul e garantat daca e Gabriela Firea! Primarita face valuri dupa ce nu a putut sta cot la cot cu ministresele din PSD!

414

Viata politica din Romania s-a obisnuit ca acolo unde este Gabriela Firea circul sa fie garantat. Fie ca este vorba de Consiliul General, fie ca e vorba despre vreo receptie sau de vreo intrunire publica presarata cu intrebari incomode, primarita face circ. Miercuri nu a fost altfel. Firea s-a suparat pentru ca organizatorii protocolului de la Administratia Prezidentiala nu au lasat-o sa stea alaturi de membrii cabinetului de ministri, in cadrul receptiei de la Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei.

„La un moment dat, o domnisoara de la protocol a insistat foarte mult sa plec de langa doamna prim-ministru, pentru ca in aceea zona sunt doar ministri. Atat doamna Carmen Dan, Olguta Vasilescu si doamna Pintea au insistat sa raman langa dumnealor, spunand ca sunt al doilea om ca numar de voturi din tara, reprezint Capitala Romaniei si pot sa raman in zona guvernamentala. Au venit din nou cavalerul si domnisoara de la Cotroceni, insistand sa ma deplasez din aceea zona si sa merg in cealalta parte decat zona guvernamentala, spunand ca voi fi tot in primul rand, langa domnii Dragnea, Basescu, Constantinescu si cu Patriarhul”, a declarat Gabriela Firea, miercuri, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea acuza faptul ca, odata ajunsa in zona indicata de protocol, nu ar fi existat un biletel cu numele acesteia.

„Pentru a nu crea o disputa si un dialog care nu isi avea locul, am plecat, desi mi se parea ilogic sa plec de acolo. (…) Cand am ajuns acolo (in locul indicat de protocol – n.r.), erau mai multe biletele si numele meu nu l-am regasit in zona indicata de protocol si practic nu am stiut unde sa ma asez. Am ramas langa sotia domnului consilier de stat Oprisor, pentru ca a inceput ceremonia. Ma simt cumva indusa in eroare dupa ce am fost fortata sa plec din zona unde erau ministrii. Practic am ramas dupa sotia domnului Oprisor”, mai precizeaza Firea.

Gabriel Firea afirma ca exista varianta in care reprezenantii presedintiei ar fi izolat-o, astfel incat sa nu dea mana cu presedintele Klaus Iohannis.

Domnul presedinte a salutat persoanele din zona in care ma aflam eu, dar o doamna de la protocol s-a asezat in dreptul doamnei Opisor, indicand cumva ca acolo trebuie sa se opreasca presedintele, iar eu eram dupa doamna Oprisor. Exista doua posibilitati, una in care intr-adevar a fost o balbaiala a protocolului si presedintele chiar nu a stiu de aceste lucruri, sau varianta a doua, ca a fost o intentie ca eu sa fiu izolata, sa nu fiu nici langa colegele mele din Guvern si sa fiu cumva marginalizata printre sefii de institutii ca sa nu avem ocazia sa dam mana (cu presedintele Iohannis – n.r.)”, a mai spus Gabriela Firea.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos