Circul social democratilor in Parlamentul European. Maria Grapini a zbierat la Donald Tusk, apoi s-a laudat singura ca i-a dat „sah-mat”

368

Maria Grapini a tipat in plenul Parlamentului European la Donald Tusk si la noul presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, caruia i-a spus ce trebuie sa faca. Dupa acest episod dna Grapini a trimis un comunicat de presa intitulat: ‘Maria Grapini, sah mat la Donald Tusk!’. Sa-i spuna cineva dnei Grapini ca prostia are ca mama fudulia”, anunta europarlamentarul Clotilde Armand.

„Prima interventie a Mariei Grapini, in plenul Parlamentului European din noua legislatura, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul ca promisiunea facuta alegatorilor sai este pe deplin respectata. Europarlamentarul nu si-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici pozitia”, se arata in comunicatul Mariei Grapini despre ea insasi, in care scrie ca a avut „un discurs percutant”, „o interventie dura”.

”Ce lasati ca mostenire, total dezechilibru intre est si vest, si nu ma refer doar la liderii celor 3 institutii, ci si la functionari sa vedeti ce dezechilibre sunt. Si ce mai lasati, o strategie incoerenta de largire, o procedura nespecifica democratiei, si anume majoritate in Consiliu, si lasati 2 state pedespite, Bulgaria si Romania, desi avem rezolutia Parlamentara si ati promis ca faceti ceva, pentru ca intrunim toate conditiile tehnice din 2011.”, a spus Grapini la Strasbourg.

Donald Tusk a privit amuzat modul in care s-a manifestat Maria Grapini.

La finalul interventiei, Grapini a ridicat tonul si la noul presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, caruia i-a aratat ce trebuie sa faca in mandatul sau.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos