Circul suprem: Firea fata in fata cu George Simion! „Ai spus ca m-a pus Pandele ministru, esti misogin!”

3082

Doua figuri campioane in provocarea de scandaluri politice, George Simion (AUR) si Gabriela Firea (PSD), au intrat in conflict, luni, chiar in fata Palatului Victoria. Firea i-a reprosat nervoasa lui Simion ca a spus in Parlament ca „si-a pus Pandele ministru”, sustinand ca liderul AUR este „misogin”, scrie Aktual24.ro.

Simion si mai multi parlamentari AUR au venit in fata Guvernului pentru a le cere ministrilor sa nu nu cumva sa adopte certificatul verde. Simion a oprit-o si pe Gabriela Firea, insa aceasta i-a spus nervoasa ca nu sta de vorba cu el pentru ca este „misogin”.

Iata dialogul dintre cei doi:

Simion: Sarut mana, doamna ministru, avem o problema in vami. Ii transmiteti domnului Ciuca?

Firea: Cand o sa apreciati mai mult doamnele si o sa respectati mai mult colegele de partid atunci voi fi mai receptiva. Ai vorbit asa de urat in Parlament despre doaaaamne…

Simion: Cum am vorbit? Am zis ca v-a pus Pandele ministru

Firea: Da, si eu nu gandesc cu capul meu? Sunteti misogin. Pana nu va cereti scuze nu putem vorbi!

Gabriela Firea este sotia primarului din Voluntari, Costel Florentin Pandele. Pandele are o influenta uriasa in Ilfov, fiind prieten bun cu latifundiarii din acest judet, in special cu Gigi Becali. De altfel, Becali a fost nasul de cununie al cuplului Firea-Pandele.

Citeste continuarea pe Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos