Claudia Tapardel, fost europarlamentar PSD, a scos porumbelul din gura: „TAROM nu a fost capusata numai de PSD. Este o cutuma si o traditie” Video

1623

Claudia Tapardel, fost europarlamentar PSD, a recunoscut intr-o emisiune la Digi24 ca PSD a „capusat” TAROM. „Este o cutuma si o traditie care se intampla in multe companii nationale”, a spus senina Tapardel.

„Sa stiti ca, din pacate, aceasta companie (Tarom) ca si multe altele, nu au fost capusate numai pe timpul guvernarii PSD ci este o cutuma si o traditie care se intampla in multe companii nationale”, a declarat Tapardel la Digi24.

„Deci recunoasteti ca PSD a capusat aceasta companie?”, a replicat amuzata deputatul USR Cristina Pruna.

„Este un scandal ce s-a intamplat la TAROM in zilele care au precedat motiunea, iar daca ceea ce Razvan Cuc i-a cerut directoarei de la aceasta companie este adevarat, asta nu face decat sa arate un sistem bolnav de stat din care se va fura in continuare ca in codru.

O companie de renume precum TAROM ar trebui gestionata de oameni cu pricepere si care au un interes ca lucrurile sa mearga, nu de statul roman. Atat timp cat aceasta companie va ramane doar in proprietatea statului, lucrurile pur si simplu nu au cum sa mearga. Management corporatist, recrutat pe competenta, s-a mai incercat la TAROM, dar nu a mers tot din cauza clicii de smecheri conectati politic care controleaza aceasta companie.

Data viitoare cand veti auzi iar discursuri ca guvernul trebuie sa intervina, sa faca si sa dreaga pentru a salva TAROM, veti sti ca sunt doar niste minciuni. Nu se doreste acest lucru pentru ca TAROM a fost intotdeauna o vaca de muls, un cuib al pilelor de partid, in care majoritatea angajatilor sunt inruditi”, a comentat Cristina Pruna declaratiile lui Tapardel.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos