Loading...
Claudiu Manda se bâlbâie în privința motivelor amânării audierii lui Florian Coldea din comisia SRI! Cine se teme de dezvăluiri? – Circul Politic

Claudiu Manda se bâlbâie în privința motivelor amânării audierii lui Florian Coldea din comisia SRI! Cine se teme de dezvăluiri?

Generalul Florian Coldea dezminte categoric ca ar fi cerut amanarea audierii din comisia SRI pe motiv ca ar fi racit, asa cum a declarat Claudiu Manda.

Intr-o declaratie pentru Ziare.com, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, spune ca decizia amanarii a fost luata unilateral de comisia SRI, pe motiv ca ora la care a fost programata audierea a fost 14.00 si s-a considerat ca lucrarile s-ar prelungi pana seara tarziu.

„Nu am nicio problema sa ma prezint oricand in fata comsiei SRI pentru a discuta orice subiect aflat in dezbatere”, a declarat generalul Coldea.

Ulterior, Claudiu Manda a confirmat la Antena 3 ca ceea ce a declarat Florian Coldea este adevarat. „A precizat ca nu are nicio problema sa fuga de Comisie, ca vine la Comisie. A spus ca este racit”, a spus Manda.

Apoi, el a dat insa vina pe presa, afirmand ca ar fi interpretat gresit declaratiile sale.

Presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a anuntat luni ca audierea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, care ar fi trebuit sa aiba loc marti, se amana cu o saptamana, deoarece acesta a anuntat ca este racit.

Audierea ar urma sa aiba astfel loc dupa Congresul PSD.

Sursa: aktual24.ro

Claudiu Manda se bâlbâie în privința motivelor amânării audierii lui Florian Coldea din comisia SRI! Cine se teme de dezvăluiri? was last modified: martie 6th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close