Clipe de groaza pentru senatorul Vlad Alexandrescu, la miting: Stiti cum e sa-ti vezi propriul copil, pe targa, inconstient? Cum e ca un guvern sa-si gazeze propriii cetateni? Si pe copii! Sa le faca rau ca sa-si asigure linistea?

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a trecut prin clipe de groaza in aceasta seara la protest. El povesteste ca era prezent cu fetele la mitingul din Piata Victoriei si ca la un moment dat a pierdut-o din vedere pe una dintre ele. Apoi a vazut-o pe targa, in stare de inconstineta, fiind transportata de un echipaj SMURD: „Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastra!”

„Stiti cum e sa te intâlnesti cu propriul tau copil, transportat pe targa, in stare de inconstienta catre un echipaj SMURD?

Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a inaintat putin, cu o prietena a ei, in dreptul primelor mese de la girafa. Acolo a inhalat gazele imprastiate de fortele de ordine. si-a pierdut cunostinta.

Noi o pierdusem din vedere si am inceput sa o cautam. Credeam doar ca intârzie un pic mai in fata…

Deodata, am vazut paramedicii care transportau pe targa o adolescenta de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastra!

M-am alaturat lor in goana si am urcat in camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen si monitorizare a inimii. Multumesc echipei de interventie!

Cum e ca un guvern sa-si gazeze propriii cetateni? si pe copii! Sa le faca rau ca sa-si asigure linistea?”, a scris pe Facebook Vlad Alexandrescu.

Clipe de groaza pentru senatorul Vlad Alexandrescu, la miting: Stiti cum e sa-ti vezi propriul copil, pe targa, inconstient? Cum e ca un guvern sa-si gazeze propriii cetateni? Si pe copii! Sa le faca rau ca sa-si asigure linistea? was last modified: august 10th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre