Clotilde Armand o face PRAF pe Firea dintr-o suflare: ”Doamna primar, UN MESTESUGAR PROST DA VINA MEREU PE UNELTE!”

512

Clotilde Armand reaminteste declaratiile Gabrielei Firea in privinta „tehnocratilor lui Ciolos”, dupa ce primarul Capitalei a declarat duminica, la Amtema 3, ca „avem o relatie mai proasta cu Guvernul PSD decat pe vremea tehnocratilor”, scrie aktual24.ro.

„Anul trecut Gabriela Firea a catalogat Guvernul Ciolos drept ‘un accident democratic’, intrucat pentru ea tehnocratia nu are legatura cu democratia, care inseamna ‘partide’.

Anul acesta in luna februarie, in timpul protestelor impotriva OUG 13, spunea ca: ‘ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor’ si a lansat o petitie online intitulata ‘Sustinem Guvernul Grindeanu’.

Aseara ne-a informat ca: ‘avem o relatie mai proasta cu Guvernul PSD decat pe vremea tehnocratilor’ si din cauza asta nu mai poate sa continue ‘revolutia’ promisa la primaria Bucurestiului.

Doamna primar, un mestesugar prost da vina mereu pe unelte„, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Gabriela Firea s-a arata, duminica seara, extrem de nemultumita de activitatea Guvernului Grindeanu.

”Tot ceea ce solicita Primaria Capitalei catre Guvern se loveste ca de un zid. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor. Categoric sunt dezamagita pentru ca am tras si semnale publice, am trimis scrisori. Nu am mers doar in anumite emisiuni ca sa-mi exprim nemultumirea, am trimis scrisori oficiale si reactia a fost una negativa. Eu am fost desemnata de PSD sa candidez la Primaria Capitalei si sa stiti ca nu pleaca Gabriela Firea cu obiectele de investitii acasa. Eu nu plec acasa cu canalul Dunare-Marea Neagra, cu marile investitii din Bucuresti.

Mi-as dori ca in perioada urmatoare, dar nu foarte tarziu, sa nu se intre in vacanta parlamentara, mi-as dori ca domnul Liviu Dragnea sa anunte rezultatele evaluarii, inclusiv masurile mai dure sau mai neasteptate”, a anuntat Gabriela Firea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos