CNA, brelocul lui Dragnea! Cel mai urmarit post din Romania a fost amendat la propunerea lui Herjeu pentru ca a fost deranjat liderul PSD!

392

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca Pro TV a fost amendat de CNA, la propunerea lui Radu Herjeu, pentru ca a difuzat un reportaj despre legile justitiei in care nu a fost inclusa si pozitia lui Liviu Dragnea.

„O poveste de la un prieten: acum cateva saptamani, Pro Tv face un material despre legile justitiei. Beton, cu declaratii de la toata lumea, inclusiv PSD. Dar, in material este pomenit Dragnea. Pentru cine nu stie cum functioneaza presa, e practic imposibil sa ii ceri o declaratie lui Dragnea, pe o tema data, de azi pe azi, iar un reportaj nu poate sta la borcan zile intregi, pana il prinzi pe Marele Lider.

Ei bine, pentru ca nu au cerut punctul de vedere a lui Dragnea, Radu Herjeu – ex Antena 1 – i-a bagat in sedinta CNA si le-au dat o amenda de 10.000 de lei.

In 10 iulie, cand eram in vacanta, Romania TV m-a demascat ca facand parte din reteaua Soros. Nici vorba sa se deranjeze sa ma intrebe macar cu cat m-a platit ala. Niste oameni buni, StopFakeNews, au facut plangere la CNA pentru acea emisiune in care erau mai multi cetateni demascati. Abia acum a intrat emisiunea in dezbatarea CNA”, a relatat Mircea Marian pe Facebook.

Radu Herjeu a ajuns membru al CNA in urma propunerii grupurilor PSD din Parlament. Herjeu s-a remarcat in ultimul an prin numaroase atacuri la adresa protestatarilor #Rezist sau a celor care contestau modificarile la legile justitiei, arata aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos