CNA lasa televiziunile infractorilor sa faca tot felul de manipulari siderante, insa se sesizeaza imediat cand un jurnalist Realitatea TV il face „condamnat” pe Dragnea si amendeaza postul cu 10.000 lei – „E scandalos ce pot sa faca slugile PSD din CNA”!

430

Postul Realitatea TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei pentru ca jurnalistul Malin Bot a declarat, intr-o emisiune din luna decembrie, ca Liviu Dragnea este „infractor” si „condamnat”, scrie aktual24.ro.

Conform monitorizarii CNA, jurnalistul „a folosit o serie de termeni, precum infractor, condamnat, iar, in opinia acestuia, cei doi politicieni (Dragnea si Tariceanu) ‘nu vor decat sa-si apere interesele proprii prin numirea unui premier servil, la ordinele PSD’. Jurnalistul mai face referire la faptul ca Sevil Shhaideh ar fi facut parte dintr-o grupare infractionala controlata de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, la Constanta”.

Pentru aceste declaratii, Realitatea TV a fost amendata cu 10.000 de lei.

In replica, Malin Bot a declarat ca e „scandalos ce pot sa faca slugile PSD din CNA”.

Consiliul National al Audiovizualului e o rusine nationala. CNA lasa televiziunile infractorilor sa faca tot felul de manipulari siderante. Nu are o problema cu cucuvelele lui Ghita, cu telepatia lui Andronic, cu nebunia de la Antena 3.

Acelasi CNA amendeaza Realitatea TV pentru ca un ziarist invitat acolo ii spune lui Dragnea „infractor”, asa cum a stabilit Justitia ca este. In opinia slugilor PSD din CNA, daca ii spui lui Dragnea ce statut legal are este un „limbaj injurios” si sunt „declaratii neprobate”

Va dati seama ca o institutie platita din bani publici cenzureaza mediatizarea unei sentinte a Justitiei? Cum e posibil asa ceva? E scandalos ce pot sa faca slugile PSD din CNA.

Pagina de media spune: „Potrivit constatarilor de la CNA, Malin Bot a folosit o serie de termeni, precum infractor, condamnat, iar, in opinia acestuia, cei doi politicieni (Tariceanu si Dragnea) “nu vor decat sa-si apere interesele proprii prin numirea unui premier servil, la ordinele PSD”.

Asta este limbaj injurios?

Articolele pe care s-a fundamentat propunerea de amenda cu 10.000 de lei pentru Realitatea TV:

Articolul 3 din Legea Audiovizuala

Alin. (2) Toti furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia sa asigure informarea obiectiva a publicului prin prezentarea corecta a faptelor si evenimentelor si sa favorizeze libera formare a opiniilor….

Pentru slugile PSD din CNA e o minciuna ca Dragnea are statut de infractor … e halucinanta amenda asta, un abuz incredibil al carui unic scop este sa preseze o televiziune ca sa nu mai invite vocile critice cu PSD. E un act de cenzura pur si simplu”, a scris Malin Bot pe Facebook.