Coada de topor din PSD, Liviu Plesoianu, propune un scenariu halucinant: Klaus Iohannis, suspendat chiar inainte de summitul de la Sibiu!

350

Presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat chiar inaintea summitului UE de la Sibiu, sustine deputatul PSD Liviu Plesoianu, cel care pune in discutie „integritatea structurala si functionala a mansardelor” presedintelui.

„Este absolut evident ca nu poti avea o colaborare, fie ea si strict institutionala, cu Insul Bizar. in ce il priveste, cred ca e profund gresita orice atitudine care are la baza premisa integritatii structurale si functionale a mansardelor sale. Ca atare, singurul lucru pe care l-as face fara sa clipesc in relatie cu Insul Bizar ar fi acela de a-l suspenda de exact atâtea ori cât e nevoie pentru ca ipochimenul sa nu prinda niciun minut de presedintie a Consiliului UE. De asemenea, l-as suspenda fara nicio ezitare EXACT inainte de Summit-ul de la Sibiu din mai 2019, pe care i-l face cadou Juncker cu doar câteva luni inaintea alegerilor prezidentiale!

…Nu glumesc. Eu exact asta as face! Cu Insul Bizar nu ai cum altfel, iar faptul de a nu fi Presedintele României EXACT in timpul Summit-ului de la Sibiu ar fi o absolut necesara masura de retorsiune fata de toate actiunile delirante ale intâiului BIZAR al tarii”, scrie Plesoianu pe Facebook.

Summitul UE va avea loc in mai 2019, la Sibiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos