Coalitia penalilor a inceput sa interzica jurnalistii incomozi! Fostul procuror ceausist, Tudorel Toader, i-a „ievaluat” pe reprezentantii Pro TV si Realitatea si a decis sa-i lase pe afara de la conferintele Ministerului de Justitie

222

Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea TV anunta ca Tudorel Toader i-a interzis si ei sa mai participe la conferintele de presa de la Ministerul de Justitie. „Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos explicatia lui Tudorel Toader”, a scris Ionela Arcanu pe Facebook.

Si jurnalistul Ovidiu Oanta de la Pro TV a fost anuntat ca Tudorel Toader i-a retras acreditarea de presa.

„Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze dupa ce in repetate randuri Tudorel Toader mi-a spus ca imi va interzice accesul in minister, revoltat de intrebarile mele deranjante!”, a scris Oanta pe Facebook.

La inceputul lunii martie, ministrul Justitiei i-a amenintat pe jurnalisti ca le va retrage acreditarile daca mai insista sa ii puna intrebari.

Reporter: Ce nota v-ati da, domnule ministru, si ce nota credeti ca v-ar da societatea?

Tudorel Toader: Va promit urmatorul lucru: am pe masa solicitarile de reacreditare, in masura in care nu dati curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit voi actiona in consecinta, va rog asadar sa respectati.

Reporter: Ati promis la inceputul mandatului ca faceti conferinte saptamanale.

Tudorel Toader: Va rog sa respectati.

Reporter: Ar trebui sa avem ocazia sa punem intrebari.

Tudorel Toader: Stiu.

Sursa: Aktual24