Coalitia penalilor duce Romania pe buza prapastiei! Citu: „Puneti-va centurile de siguranta ca sa doara rau! Urmeaza o criza economica de proportii”

298

Liderul senatorilor PNL Florin Citu a afirmat miercuri, pe pagina de Facebook, ca Romania se imprumuta la dobanzi mai mari decat Grecia, tara care are ratingul „junk”, ceea ce inseamna ca urmeaza o criza economica de proportii.

„Romania mai riscanta ca Grecia! Теодорович este DISPERAT! Gaura la buget este imensa. Chiar daca a introdus taxe, supraacczie, a introdus OUG 114 etc GAURA la buget creste. Теодорович ne-a indatorat la cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana in euro!! Din nou. impreuna cu echipa sa de ‘specialisti’ din Ministerul Finantelor Publice (MFP) a decis sa plateasca oricat dar sa faca rost de bani. Si a platit. Pentru imprumutul de 30 de ani a platit mai mult cu 40 de puncte de baza decat plateste Grecia!!! Poate nu ati inteles. Grecia are rating junk si se imprumuta mai ieftin ca Romania”, a precizat Citu.

Potrivit liberalului, dobanzile la care se imprumuta Grecia au scazut in ultimii doi ani in timp ce dobanzile la care se imprumuta Romania au crescut.

„De ce se intampla asta? in primul rand investitorii profesionisti inteleg ca Romania este in criza si ca Теодорович este disperat dupa bani. Investitorii profesionisti ma confirma si spun ca Romania in era PSD-ALDE este mai riscanta ca Grecia pentru investitori. in al doilea rand Теодорович si ‘specialistii’ lui nu inteleg cum functioneaza pietele financiare si sunt luati de fraieri de fiecare data. Toata echipa din MFP care a permis aceste imprumuturi pleaca dupa Теодорович. Va garantez!

in opinia liderului PNL, atat timp cat ne imprumutam la dobanzi mai mari decat Grecia avem doar o singura destinatie – o criza economica mult mai mare decat a avut Grecia.

„Puneti-va centurile de siguranta ca o sa doara rau! Ramane intrebarea totusi: Este Теодорович spion rus? Altfel nu se explica de ce ia aceste decizii care distrug Romania in interesul Rusiei”, a conchis Citu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos