COD ROSU de INCOMPETENTA in Guvernul Tudose! Premierul, surprins ca propunerea ministrului ”Genunche” de introducere a manualului de sport nu e doar o ”gluma”!

407
Prim-ministrul României, Mihai Tudose, a ironizat recent una dintre iniţiativele ministrului Educaţiei, Liviu Pop, care s-a repliat rapid şi nu a rămas dator cu răspunsul.

Astfel, ministrul Educaţiei a declarat că manualul de Educaţie fizică şi sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat şi nu există contestaţii, conform Mediafax.

„Acest manual este aprobat, sunt semnate contractele, nefiind contestaţii la Educaţie fizică şi sport, cele trei manuale deja sunt publice, pe format electronic, şcolile le pot comanda pentru că, repet, nu putem încălca un drept al elevului”, a declarat Pop când a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dacă elevii de clasa a V-a vor avea manual de Educaţie fizică şi sport

În plus, Pop a subliniat că manualul nu va trebui transportat de elev la şcoală, întrucât va putea fi consultat şi în format electronic. Răspunsul acestuia vine în contextul în care premierul Mihai Tudose apreciase luni, la Antena 3, că introducerea manualelor pentru Educaţie fizică a fost o „glumă” a ministrului Educatiei, Liviu Pop.

„Dacă pe data de 15 septembrie toate manualele sunt pe bancă cuminţi, aşteptând elevii la şcoală, eu cred că domnul ministru poate să ne prezinte şi manualul de colorat pentru ora de Sport. E dreptul lui să imagineze aşa ceva”, declara Tudose.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos