COD ROSU de PENIBILITATE: Plesoianu il ”ia la intrebari” pe Iohannis, dar isi da singur raspunsurile!

303
Aşa cum a promis, deputatul Liviu Pleşoianu a început seria de întrebări incomode pentru preşedintele Klaus Iohannis, sperând că îi va răspunde într-o zi sau chiar la confrunatarea între cei doi la alegerile prezidenţiale din 2019. Pentru că aşa cum am mai scris, deputatul a dat de înţeles că va candida la preşedinţie, scrie evz.ro.

„1. Întrebare pentru omul-Iohannis:

(…) Iohannis Klaus Werner – ce e în spatele coastelor tale, acolo unde-ți duci tu mâna artistic atunci când se intonează imnul?!?

2. Întrebare pentru Președintele-Iohannis:

Sute de ore de reportaje și de emisiuni la ore de maximă audiență s-au adunat, mai mult de O DECADĂ s-a scurs de când se tot vorbește, cu toate DOVEZILE posibile, despre abuzurile sistemului sinistru care sufocă România. …L-a împiedicat cazul Rarinca pe Președintele Iohannis să o numească judecător la Curtea Constituțională pe Livia Stanciu? – NU, nu l-a împiedicat!

L-au împiedicat toate ABUZURILE DNA sub conducerea Laurei Codruța Kovesi să o numească la rândul său procuror-șef al acestei instituții de forță? – NU, nu l-au împiedicat!

După condamnările României la CEDO din cauza Liviei Stanciu, Președintele… României i-a cerut acesteia să demisioneze din funcția de judecător CCR? – NU, nu i-a cerut!

După toate scandalurile în care este implicată Laura Codruța Kovesi, a declarat Iohannis că se impune REVOCAREA acesteia din funcție? – NU, n-a declarat! Ba chiar dimpotrivă, se declară în mod repetat „foarte mulțumit”, atât de Kovesi, cât și de Lazăr…

Iohannis Klaus Werner – cum te simți seara, înainte să-ți așezi făptura prezidențială-n patul prezidențial ȘTIIND foarte bine că tu nu ești garantul Constituției, ci GARANTUL NOII SECURITĂȚI?!?

3. Întrebare pentru românul-Iohannis:

Anul trecut, în timp ce-ți făceai băița de mulțime cu ocazia Zilei Unirii, un ROMÂN ți-a spus așa: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!”. …Ce-ai găsit tu să răspunzi, „ROMÂNULE” Iohannis? Ai spus astfel: „Decât a rușilor, tot e mai bine așa!”.

Iohannis Klaus Werner – asta e mentalitatea ta, asta e atitudinea ta? Îți alegi și, implicit, NE ALEGI nouă un STĂPÂN? Atât ești tu capabil să pricepi sau să-ți asumi din destinul acestei țări?

…Sunt doar primele TREI întrebări. Dacă vei avea vreodată CURAJUL de a participa cu mine la o dezbatere televizată, în 2019, ți le voi adresa negreșit.

…În săptămâna care vine, mai urmează și „alte întrebări”!” a scris politicianul pe contul personal de socializare.