Codrin Stefanescu, bodyguard-ul de serviciu al lui Dragnea, iesire marca Vadim Tudor la RFI! Criza de nervi pentru ca nu i se pun intrebari ca la televiziunile aservite! „Sunteti anti-PSD-ist, anti-ALDE, dupa cum ma intrebati”

496

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu s-a enervat, luni, intr-un interviu acordat postului Radio France International Romania pentru ca nu i se puneau intrebarile pe care si le dorea. El l-a acuzat pe jurnalist ca este „anti-PSD-ist, anti ALDE, dupa cum ma intrebati”.

In cadrul interviului, Stefanescu l-a acuzat pe presedintele Iohannis de subminarea economiei nationale, afirmand ca acesta este un motiv pentru suspendarea din functie. Cand reporterul RFI l-a intrebat daca suspendarea lui Iohannis nu reprezinta „un risc si mai mare la adresa evolutiei economice”, Stefanescu s-a enervat.

Iata dialogul, consemnat pe site-ul RFI:

Rep.: O eventuala acuzare a presedintelui pentru subminarea economiei sau o eventuala suspendare pe baza declaratiilor pe care le-a facut Klaus Iohannis nu credeti ca ar reprezenta un risc si mai mare la adresa evolutiei economice? Semnalul pe care l-am transmite investitorilor de care vorbeati nu ar fi cu mult mai nociv?

C.S.: Dvs ca jurnalist de la RFI sunteti 100% malitios si sunteti partizanul unei idei. Sunteti anti-PSD-ist, anti ALDE, dupa cum ma intrebati. Trebuia sa ii puneti intrebarea asta lui Orban si sa spuneti asa: Domnul presedinte al Opozitiei, stiati, la naiba, ca sunteti caz unic pe Terra? Cand un sef de Opozitie face plangere peanla pentru tradare de tara la adresa premierului pentru ca s-a intalnit cu omologul lui din Israel? Ca penibilul acestei situatii afecteaza din punct de vedere economic si al imaginii Romania? Dar RFI nu a pus aceasta intrebare.

Rep.: Va asigur ca si domnul Orban a fost intervievat de RFI.

C.S.: Va asigur ca va urmaresc cu atentie si am monitorizarea pentru fiecare lucru care apare pe RFI. Adica la Orban e ok sa faca lucrul asta. (…) Declaratiile astea le uitati?!

Rep.: Sunt doua discutii diferite.

C.S.: Sunt foarte multe lucruri care se leaga. Dvs. Sunteti insa partizanul unei idei. V-am raspuns la tot. Pozitia noastra e pe final. Vom analiza acest document. Cand ni-l vom asuma, vom face public.

Rep.: Zi buna sa aveti.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos