Codrin Stefanescu, delir total la principala televiziune de propaganda! „Sa fie chemata doamna Livia Stanciu si sa i se spuna: L-ai condamnat pe nedrept pe Voiculescu? Ia stai dumneata 9 ani in puscarie!”

363

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a amenintat-o pe judecatoarea Livia Stanciu ca ar putea intra la inchisoare pentru o perioada de noua ani pentru ca l-ar fi condamnat pe nedrept pe Dan Voiculescu.

Prezent la Antena 3, Stefanescu a decretat ca Voiculescu este nevinovat si a amenintat-o pe fosta sefa a ICCJ cu puscaria. „Lasa ca facem noi legi drepte, ca sa plateasca toti securistii din sistem! Sa fie chemata doamna Livia Stanciu si sa i se spuna: ‘Ai bagat un om nevinovat in puscarie? Ia stai dumneata 9 ani in puscarie!’. Iar cel condamnat de doamna Stanciu, dar reabilitat la CEDO, sa-i ceara despagubiri 500.000 de euro”, a declarat liderul PSD, citat de ziaristii.com.

Stefanescu a promis, inca o data, ca PSD ca va ordonanta de amnistie si gratiere „ca sa nu mai stea prin puscarii oameni nevinovati”. „Vom continua sa schimbam legile tarii pentru a pune capat abuzurilor securistilor”, a subliniat Stefanescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos