Codrin Stefanescu, iesire furioasa: „Nici eu si nici Liviu Dragnea nu mai rezistam”

437

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii acuza pe jurnalistii independenti sa pun „intrebari securisto-comunistoide”, sustinand ca nici el, nici Liviu Dragnea nu mai „rezista”.

„Sunt stiri multe false, si multe bazaconii. Nu a fost nicio discutie cu pucistii din PSD in care sa se afirme ca oamenii trebuie sa iasa din sala la acest vot. PSD nu a facut niciodata asa ceva sa isi abandoneze un ministru. Motiunea a picat, nici picior de parlamentar pucist. Doi, legat de iesirile presedintelui partidului, nici eu si nici el nu mai rezistam la intrebari din partea presei securisto-comunistoide de tipul Realitatea, Ziare.com.

Nu e normal sa pui o intrebare ca o lege il avantajeaza. Este aberant modul in care propaganda pune intrebari. Nu exista legi care sa se dea in folosul cuiva. O lege foarte buna cum e asta afecteaza pozitiv mii de romani si familiile lor”, a declarat Stefanescu la Romania TV.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o iesire nervoasa, miercuri, in momentul in care a fost intrebat daca o lege adoptata recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, il ajuta.

„Cu ce dracu’ ma ajuta pe mine, domnisoara? Sa inteleg si eu ca m-am saturat. Si daca voi fi condamnat cu ce ma ajuta pe mine?! Daca ma intrebati asta inseamna ca aveti ceva in cap. Am inteles ca ma acuza, dar in afara de mine mai sunt oameni in tara asta? (…) Orice lege ma favorizeaza pe mine. Totusi, sunt si eu om si mi-ajunge sa raspund la aceste prostii”, a raspuns Liviu Dragnea.

Cand i s-a spus ca se afla, totusi, intr-o functie publica, Dragnea a replicat: „Deci cei care nu sunt in functii publice pot fi distrusi. Cereti-le dovezi!”.

Presedintele PSD le-a spus jurnalistilor sa-i ceara presedintelui Iohannis sa dea un decret sa fie impuscat. Dragnea a afirmat ca i-a fost distrusa viata, fiind condamnat pe nedrept, fara probe si ca de ani de zile DNA doar de asta se ocupa.

„Vorbiti cu hashtagul, vorbiti cu Iohannis sa dea un decret sa ma-mpuste maine, si de maine sa vorbiti despre ce se poate intampla in tara asta. Ati ajuns oameni tineri sa sustineti securistii, sa sustineti abuzurile in Romania. Toate prostiile le sustineti, ca toate ma avantajeaza pe mine. Cu ce dracu’ sa ma avantajeze, ca mi-au distrus viata ani de zile, am fost condamnat fara niciun fel de proba la referendum, ca s-a suparat Basescu, si fara proba in al doilea dosar. Asta este marea coruptie. DNA doar de asta se ocupa”, a declarat Dragnea.

Presedintele PSD a fost intrebat daca legea adoptata recent in Parlament, care prevede pedepsele la domiciliu, il va ajuta.

Senatul a adoptat, luni, modificarile aduse proiectului de lege pentru executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, ca urmare a reexaminarii legii in urma deciziei CCR cu privire la unele articole neconstitutionale.

Legea prevede ca judecatorul de supraveghere a privarii de libertate poate dispune executarea detentiei la domiciliu fara sistem electronic de supraveghere in cazul in care persoana condamnata:

a) nu are rapoarte de abateri disciplinare;
b) are o pedeapsa care nu depaseste 5 (cinci) ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos