Loading...
Codrin Ștefănescu îi plânge de milă lui Darius Vâlcov: ”Opt ani în orice țară europeană se dau pentru atac armat. Suntem vânați într-o manieră incalificabilă!” | Circul Politic

Codrin Ștefănescu îi plânge de milă lui Darius Vâlcov: ”Opt ani în orice țară europeană se dau pentru atac armat. Suntem vânați într-o manieră incalificabilă!”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi, dupa condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare, ca este socat si nu ii vine sa creada acest lucru.

„Opt ani in orice tara europeana se da pentru atac armat impotriva unei banci, cu victime, rapire de persoane… „, crede politicianul.

„Noi stim foarte bine, si de la Darius si de la avocati, ca in speta asta in care era judecat nu se putea ajunge la o asemenea decizie. Sub nicio forma. Am senzatia tot mai acuta ca suntem vanati intr-o maniera incalificabila. N-am cuvinte la asa ceva”, a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3.

„La Inalta Curte inca mai este domnul Ionut Matei (Ionut Matei este fostul vicepresedinte al instantei. Decizia in cazul lui Darius Valcov a fost luata de un complet format din judecatoare: Silvia Cerbu, Simona Carnaru si Maricela Cobzariu-n.red) care era garantul protocolului secret intre DNA, Curte si SRI si cel care m-a dat afara din sala de judecata, in procesul lui Adrian Nastase pe motiv ca privirea mea sfideaza onorata Curte”, a continuat Codrin Stefanescu.

„Cum sa am incredere in ceea ce se stabileste acolo? Atunci sa mai spun un lucru: opt ani in orice tara europeana se da pentru atac armat impotriva unei banci, cu victime, rapire de persoane… Nu stiu, esti cu mitraliera sa ataci un sediu fiscal”, s-a revoltat Codrin Stefanescu.

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la opt ani de inchhisoare. Decizia judecatorilor nu este definitiva.

Sursa: comisarul.ro

Codrin Ștefănescu îi plânge de milă lui Darius Vâlcov: ”Opt ani în orice țară europeană se dau pentru atac armat. Suntem vânați într-o manieră incalificabilă!” was last modified: februarie 8th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close