Codrin Stefanescu ii reproseaza lui Ponta ca pe vremea cand era premier nu a impiedicat arestarea nasului Adrian Nastase!

593

Problemele din interiorul PSD dintre preşedintele Liviu Dragnea şi Victor Ponta continuă. Ultimele declaraţii ale fostului premier l-au enervat pe secretarul general adjunct, Codrin Ştefănescu, un apropiat al lui Dragnea si ruda cu Adrian Năstase. În direct la România TV, Ştefănescu i-a făcut o serie de reproşuri dure fostului şef social – democrat Victor Ponta, desi nu se ştie clar din ce calitate… de coleg de partid sau în calitate de protector al naşului băiatului său, ştiut fiind că Năstase i-a botezat copilul lui Ştefănescu.

„Eu i-am reproşat lui Ponta că Adrian Năstase a avut trei copii în politică. Eu, Ponta şi Titus Corlăţean. Eu, dacă eram premier, nu aş fi lăsat ca Năstase să fie băgat ilegal în puşcărie, chiar dacă mutam Carpaţii. Nu vii cu sapa la partid, ci la muncă.Şi demisia pe facebook ne-a costat. Duşmanii au început să mute din noi, dar am trecut peste.”, a spus Codrin Ştefănescu la România TV.

 

Şi asta nu e tot. Seria reproşurilor a continuat. Ştefănescu s-a enervat după ce Ponta a spus că nu mai are nici măcar loc pe scaun la partid. „Ca fost preşedinte are loc şi în BPN, şi în CEX. Şi Adrian Năstase, dacă nu era obligat de instanţă, avea loc la masă. La ultimul CEX a fost acolo, s-a şi certat cu o colegă. O să îl sun după emisiune, numai să vrea. Nu vreau să scot rufele nespălate încă în public din PSD. Şi pe vremea când era preşedinte şi premier ne mai certam prin BPN. Să nu spună că a făcut pactul de coabitare Dragnea, că el era preşedintele partidului. Dacă are ceva de reproşat, să facă în interior.”, a mai spus Ştefănescu, anunta stiripesurse.ro.

Va reamintim ca nasii baiatului lui Codrin Stefanescu sunt sotii Dana si Adrian Nastase.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos