Loading...
Codrin Stefanescu sare la gatul Gabrielei Firea: „A depasit linia rosie. Sa se opreasca, este deja prea mult” – Circul Politic

Codrin Stefanescu sare la gatul Gabrielei Firea: „A depasit linia rosie. Sa se opreasca, este deja prea mult”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut, joi, Gabrielei Firea „sa se opreasca, sa se linisteasca”. El sustine ca Firea da „munitie nesperata” Opozitiei.

”O rog pe Firea sa se opreasca, sa se linisteasca! Este deja mult prea mult! Deja face jocurile adversarilor nostri care nu au niciun program coerent pentru romani, nu au nicio promisiune normala si logica, au doar atacuri si dansuri cu #rezist. (…) S-a depasit o linie rosie!”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Stefanescu a negat ca Dragnea o spioneaza pe Firea.

”Conflictul intre doamnele Carmen Dan si Gabriela Firea a depasit linia rosie. Scandalul da munitie nesperata opozitiei si lui Ciolos. Si noi am fost spionati, dar in orice caz nu am fost spionati de vreo institutie care sa fie coordonata de vreun ministru PSD. Gabriela Firea stie acest lucru. Nu ma asteptam sa dea vina de spionaj pe cineva din PSD”, a mai spus Codrin Stefanescu, arata Aktual24.

Codrin Stefanescu sare la gatul Gabrielei Firea: „A depasit linia rosie. Sa se opreasca, este deja prea mult” was last modified: septembrie 6th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close