Codrin Stefanescu sare la purtatorul de cuvant al BOR: „Nici macar nu e preot, nu-i nimic! Sa se duca la sefii lui supremi si sa ceara voie pana sa iasa in spatiul public”

327

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, l-a criticat pe Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, dupa ce a spus ca oamenii nu au votat si din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea.

Codrin stefanescu: Dupa referendum au inceput critici. Unii au cerut demisia Patriarhului, unii au spus ca Biserica nu s-a implicat absolut deloc. Vine PSD-ul si spune: niciodata nu vom fi de acord cu aceasta teza. Niciodata! Ca trebuie sa fie demis sau sa-si dea demisia Patriarhul.

Moderatoare: Dom’le, e de vina Dragnea sau nu?

Codrin stefanescu: Vine purtatorul de cuvant al BOR, peste capul tuturor, si spune ca de vina e Dragnea.

Moderatoare: N-a zis ca de vina Dragnea, a zis ca de vina e asocierea cu Dragnea.

Codrin Stefanescu: E de vina BOR-ul ca lasa astfel de purtatori de cuvant sa iasa in spatiul public. si sa inteleaga membrul PSD ca purtatorul de cuvant care ne critica, ne critica in numele Patriarhului si in momentul asta o gramada de oameni de la tara, care iubesc PSD-ul, o sa-l injure pe purtatorul de cuvant. Care a devenit un fel de Marincea, cum e purtatorul de la SRI. Atrag atentia in public sa se duca la sefii lui supremi si sa ceara voie pana sa iasa in spatiul public. Nici macar nu-i preot, nu-i calugar, nu-i nimic. Eu as fi preferat ca Biserica sa aiba un preot cu barba alba, plin de intelepciune care iese in numele Bisericii si vorbeste calm si rar. Nu un baiat care incepe sa faca politica. Adica boicotul facut de astia nu-l vezi?!, a declarat liderul PSD, citat de Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos