Coincidentele dintre Basescu, Norvegia si Romania din anii 1990

486

Liviu Marian Pop, ministrul pentru dialog social, a declarat ca romanii ar trebui sa stie de la presedintele suspendat Traian Basescu raspunsuri la intrebarile pe care el le-a adresat lui Traian Basescu, privind multe coincidente din Norvegia in anii 1991-1995.

Liviu Marian Pop a spus, intr-o conferinta de presa, ca in urma cu aproape doua saptamani i-a adresat trei intrebari presedintelui suspendat Traian Basescu, dar ca acesta a uitat de ele.

 „Pentru mine e foarte important ca domnul presedinte Basescu sa raspunda romanilor la trei intrebari esentiale pe care i le-am adresat in urma cu doua saptamani. A uitat de ele. Sa explice daca in anul 1995 a fost trei luni la Academia Maritima din Norvegia sau in Parlamentul Romaniei, pentru ca atunci era parlamentar si facea cursuri la zi. Sa le explice romanilor cine a subventionat acea bursa si ce certificat a obtinut in urma acestui tip de bursa. Sa ne explice daca o parte din flota a fost impartita pe acolo, in Norvegia, ca sunt prea multe coincidente, in conditiile in care in 1991-1992 dansul era la Ministerul Transporturilor si noi cu Norvegia eram parteneri. O buna parte din romani asteapta raspunsuri la aceste intrebari”, a afirmat ministrul Liviu Marian Pop.

In 2 iulie, Liviu Pop declara ca daca tot sunt verificate CV-urile politicienilor, poate si masterul dat in Norvegia de presedintele Traian Basescu ar trebui verificat, dand de inteles ca si seful statului ar fi plagiat.

„O sa-l intrebati si pe Traian Basescu daca atunci cand a facut masterul in Norvegia si era si deputat in Romania a fost prezent la acest master si daca nu a plagiat cumva lucrarea de master”, le-a spus Pop jurnalistilor.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos