Loading...
Comportament abuziv al baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan: a lăsat în beznă zona în care focșănenii s-au strâns la proteste! – Circul Politic

Comportament abuziv al baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan: a lăsat în beznă zona în care focșănenii s-au strâns la proteste!

Masura abuziva luata de autoritatile PSD din Focsani, duminica seara, in timpul mitingului de protest. Zona in care s-au strans protestatarii a fost lasată pe intuneric, in speranta ca acestia nu vor fi vazuti de ceilalti focsaneni.

„Autoritatile locale au vrut sa se asigure ca nu vor veni prea multi oameni la proteste, asa ca au inchis iluminatul public pe Bulevardul Unirii, pe segmentul cuprins intre Hotelul Unirea si Consiliul Judetean, in totala lipsa de respect pentru focsanenii iesiti la promenada, dar si pentru soferii participanti la trafic, care nu aveau nicio legatura cu protestele”.

Aproximativ 50 de oameni au participat la protest in Focsani, in acelasi timp in care in tara au iesit alte cateva zeci de mii de persoane pentru a cere blocarea masacrarii legilor justitiei.

Protestatarii au strigat „PSD, ciuma rosie”, „ALDE si PSD, aceeasi mizerie”, „Demisia”, sub privirile a 20 de jandarmi.

Sursa: aktual24.ro

Comportament abuziv al baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan: a lăsat în beznă zona în care focșănenii s-au strâns la proteste! was last modified: noiembrie 27th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close