Comportament de cea mai joasa speta. Un consilier PSD catre un roman din diaspora: „Sa moara ma-ta cu toata familia ta”

374

Marius Fiordean, un roman stabilit la Londra, a fost injurat extrem de urat de un consilier PSD din Valcea dupa ce a depus o plangere penala privind impiedicarea exercitarii drepturilor electorale. Plangerea are legatura cu incidentele de la Londra din data de 26 mai.

Iata ce mesaj i-a trimis consilierul PSD Adrian-Cosmin Dima lui Marius Fiordean.

Ulterior, consilierul PSD si-a sters pagina de Facebook. „Consilierul PSD care m-a injurat devine vedeta dar se pare ca si-a inchis contul de facebook dupa ce sute de Romani din Diaspora i-au raspuns injuraturii adresate mie”, a scris Fiordean pe Facebook.

Iata plangerea penala depusa de Fiordean.

Adrian-Cosmin Dima, consilier judetean PSD in Valcea, le-a batut obrazul romanilor care nu au votat cu PSD sustinand ca ‘le-am dublat salariile profesorilor’, ‘le-am triplat salariile medicilor’ si ‘le-am majorat salariile’ bugetarilor.

Iata mesajul pesedistului, dat publicitatii la scurt timp dupa alegerile europarlamentare.

”Da, sunt un tanar membru PSD si sunt mandru de asta, chiar daca duminica noaptea am avut cea mai mare dezamagire din viata mea, pentru ca DA, la nivel national nu ne-au votat medicii carora Partidul Social Democrat le-a triplat salariile si am investit in sistemul medical pentru a-si putea desfasura activiatea in conditii decente.

Nu ne-au votat profesorii pentru ca le-am dublat salariile si am inceput constructia de scoli si gradinite in mediul rural pentru ca am considerat ca, copiii Romaniei merita o educatie performanta facuta de cadre didactice motivate financiar.

Nu ne-au votat tinerii care beneficiaza de majorarea salariului minim, studentii care au primit gratuitate CFR si le-am marit bursele, am crescut indemnizatia de crestere a copiilor si am majorat alocatiile.

Nu ne-au votat bugetarii carora le-am majorat salariile pentru ca ne doream ca cetatenii sa beneficieze de servicii de calitate din partea unor functionari motivati financiar, fara grija zilei de maine, le-am oferit de asemenea si vouchere de vacanta atat pentru a-i motiva, cat si pentru a dezvolta turismul in Romania.

Nu am dat Rosia Montana si portul din Constanta strainilor si chiar am repatriat Portul din Mangalia.

Am incercat sa obtinem mai multe avantaje pentru Romania de la multinationalele care isi duceau profitul in tarile lor.

Am incercat sa nu mai lasam sa ne ia padurile si aerul.

Am investit in agricultura romaneasca si am inceput reconstructia canalelor de irigatii, am dat subventiile la timp la agricultorii romani si am creat programe guvernamentale care sa sustina produsele romanesti, lucruri care au dus ca anul trecut Romania sa fie pe locurile fruntase in UE la productia de porumb si floarea soarelui.

Am inceput sa construim autostrazi si drumuri expres, sa refacem drumuri judetene si comunale, sa scoatem tara asta din noroaie.

Companiile de stat au inregistrat profituri record si economia tarii noastre prindea aripi.

Nu am mai acceptat sa fim sclavii strainilor si pentru asta am platit electoral.

Toate aceste lucruri au fost batute de 3 lozinci: M*IE PSD, PENALI SI CIUMA ROSIE!

Draga Romanie, cu lacrimi iti spun ca daca nu ne trezim la timp, o sa ramanem o colonie, iar romanii tai o sa planga in continuare prin tari straine, copiii tai o sa traiasca fara parinti aproape in conditii mizere, o sa iti moara copiii in spitale infecte si populate de doctori corupti si prost pregatiti, o sa iti moara batranii saraci si umiliti, o sa continue sa plece tinerii de langa tine sa lucreze pentru straini.

Dragi romani, imi doresc din suflet ca in viitorul apropiat realitatea sa nu ne arate ca duminica nu ati distrus nici PSD-ul nici pe Liviu Dragnea, duminica ati distrus sansa Romaniei de a nu mai fi o colonie si o tara mediocra!

Semnat, un tanar votant PSD, un tanar care isi iubeste tara si o persoana care duminica seara a plans, pentru ca stie ca viitorul Romaniei va fi sumbru daca ajunge pe mana unor oameni care si-au vandut de mult sufletul si tara strainilor!”, a scris Dima.