Concubinul Olguței deschide o nouă anchetă împotriva șefei DNA! Claudiu Manda vrea informații despre vizitele lui Kovesi la SRI!

587

Presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, ca va cere SRI informatii despre vizitele pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, le-a avut in doua sedii ale Serviciului, in 2014. Cererea vine dupa ce Comisia l-a audiat pe Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, cercetat penal de DNA in dosarul „Black Cube”.

Manda a a declarat ca Daniel Dragomir a spus Comisie ca sefa DNA facea vizite in sedii ale SRI cu o zi inainte de a se da sentinte in dosare importante.

”Domnul Daniel Dragomir a prezentat mailul prin care o persoana din conducerea SRI a sustinut un fost sef al Camerei Deputatilor. A prezentat si detalii despre un soft pe care doar SRI il avea, dar care e prezent in multe dosare ale DNA. A mai spus ca trebuie verificat, in tot anul 2014, de cate ori Kovesi s-a aflat la sediile K2 si T14. Ne intereseaza doar vizitele facute dupa ora 17, in afara programului de lucru, care sunt persoanele care au participat la aceste intalniri si sa verificam daca aceste intalniri precedau hotarari judecatoresti importante ce urmau a doua zi.

L-am audiat si pe Ovidiu Putura, fost judecator, fost secretar de stat, singurul judecator acuzat de dare de mita in Romania, a vorbit despre culoarele din justitie, dar nu pot sa va dau numele. A spus ca a deranjat un nume din SRI si din aceasta cauza a ajuns in inchisoare. Majoritatea ministrilor au fost interceptati pe siguranta nationala, iar din Parlament, cei mai vocali lideri de partid. O sa cerem informatii de la SRI, se refera la perioada anului 2014. A spus ca stia dinainte pedeapsa pe care urma sa o primeasca”, a spus Claudiu Manda.

Manda este partenerul de viata al Olgutei Vasilescu.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos