Concubinul Olguței prinde tupeu în Parlament, după ce a prins un post pe pile: l-a luat peste picior pe Goțiu și i-a întrerupt cu nesimțire discursul!

461
Altercația izbucnită în studioul B1 Tv între seantorul Mihai Goțiu și sociologul Mirel Palada a ajuns subiect de amuzament în rândul parlamentarilor PSD.
Mihai Goțiu a fost întrerupt de fiecare dată, în momentul în care a ținut un discurs în ședința Biroului Permanent al Senatului de luni, de către senatorul Claudiu Manda, concubinul Olguței Vasilescu, care i-a spus”vezi, d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat la B1 TV”.

Momentul a fost comentat de senatorul USR Adrian Wiener, car și-a arătat indignarea față de atitudinea colegului său de la PSD.

”Absolut incredibil. În ședința Biroului Permanent al Senatului de azi Claudiu Manda (PSD), la aproape fiecare intervenție a senatorului Mihai Goțiu adăuga „vezi, d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat la B1 tv”.

Să încerci să cauționezi violența, să justifici agresiunea fizică ca legitima în prelungirea unei controverse verbale e inacceptabil.

Am ieșit dezgustat”, a scris, pe Facebook, senatorul USR Adrian Wiener.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos