Condamnatul penal Dragnea NU RENUNTA la LUPTA POLITICA impotriva lui Kovesi: ”Nu dau nici macar un pas inapoi cu ancheta parlamentara!”

464

Plenul reunit al Parlamentului a decis miercuri, cu 278 de voturi pentru si 17 impotriva, retrimiterea la Comisiile juridice, pentru o saptamana, a raportului privind constituirea Comisiei speciale de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential.

„Cu toate presiunile facute asupra completelor care m-au judecat, nici macar aceste complete, care au dat o decizie politica pentru un dosar politic, nu au reusit sa puna in sarcina mea o frauda electorala”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a precizat ca retrimiterea spre analiza, pentru o saptamana, la Comisiile juridice a raportului privind constituirea Comisiei de ancheta parlamentara pe alegerile din 2009 nu reprezinta nicidecum un pas inapoi si decizia politica se mentine, chiar daca si Parchetul General a initiat o ancheta penala pe acest subiect.

„Cu lipsa de imoralitate care ma caracterizeaza, vreau sa va precizez ca nu este vorba de niciun pas inapoi. Doar luand act de trezirea brusca a Parchetului General dupa 8 ani de la alegerile din 2009, copiind, aproape prin copy-paste, obiectivele din proiectul de hotarare privind activitatea comisiei, s-a decis sa se retrimita la Comisiile juridice acest proiect, pentru a se reformula obiectivele comisiei. Decizia de a se infiinta aceasta comisie de ancheta parlamentara, decizia politica — ramane”, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos