Loading...
Congresul PSD, un spectacol de circ politic în regia lui Liviu Dragnea! ”Îi lasă să se bată ca chiorii pe funcții fără importanță pentru a evita problemele care scufundă partidul!” – Circul Politic

Congresul PSD, un spectacol de circ politic în regia lui Liviu Dragnea! ”Îi lasă să se bată ca chiorii pe funcții fără importanță pentru a evita problemele care scufundă partidul!”

Jocuri interne și bătălii crunte în PSD pentru funcțiile de conducere. La Congresul din data de 10 martie, social-democrații își aleg noi șefi.

Doar la funcția supremă există doar un candidat: Liviu Dragnea. Și asta pentru că Dragnea nu ar accepta așa ceva, spune eurodeputatul Cătălin Ivan, membru al grupului socialiştilor şi democraţilor din Parlamentul European.

„Nu vrea să facă alegeri pentru funcţia de preşedinte, pentru că nu se simte confortabil în scaunul pe care-l ocupă şi nu vrea să aibă contracandidaţi. În al doilea rând, face alegeri pentru funcţiile de vicepreşedinţi, în condiţiile în care niciodată până la Liviu Dragnea aceste funcţii nu au fost atât de lipsite de substanţă. Sub conducerea lui Liviu Dragnea, vicepreşedinţii PSD nu au existat (…).

Singura miză pentru care organizează aceste alegeri Liviu Dragnea este ca membrii de partid să fie foarte preocupaţi de bătălia pentru funcţii (…) şi să nu se mai discute de fapt problemele importante ale partidului, căderea în sondaje, dictatura din partid, lipsa dialogului, ruperea totală de familia europeană din care facem parte, faptul că în atât de scurt timp PSD a devenit un partid nefrecventabil pentru absolut toţi cei din afară şi foarte multe alte discuţii care ar trebui să aibă loc în partid şi care nu au loc”, a declarat Ivan.

Interesul lui Liviu Dragnea este să scape de câţiva incomozi, mai spune acesta.

“Să dea senzaţia că după acest Congres controlează şi mai bine partidul, deşi evident nu este aşa, dar în politică lucrăm cu percepţii, nu cu realităţi şi să-i lase să se bată ca chiorii pe nişte funcţii care nu au avut în ultimii doi ani de zile nici o importanţă şi nici nu vor avea de acum încolo vreo importanţă, dar îl ajută pe Liviu Dragnea să-şi fidelizeze anumite persoane şi să scape de câţiva incomozi”, afirmă eurodeputatul.

Sursa: b1.ro

Congresul PSD, un spectacol de circ politic în regia lui Liviu Dragnea! ”Îi lasă să se bată ca chiorii pe funcții fără importanță pentru a evita problemele care scufundă partidul!” was last modified: martie 6th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close