Consilierii locali PSD si PMP Sector 6 si-au stabilit agenda: IROSESC o suma URIASA pentru a-si face TELEVIZIUNE! Problemele bucurestenilor se vor rezolva… de la sine!

654

În ședința Consiliului local al Sectorului 6 a fost adoptat proiectul prin care se alocă 1,2 milioane de lei pentru înființarea unei televiziuni online a sectorului. Nu a contat faptul că peste 1.200 de locuitori au semnat o petiție prin care au atras atenția că nu sunt de acord cu o astfel de cheltuială, nu au contat nici emailurile trimise de cetățeni consilierilor locali înainte de ședință, scrie b1.ro.

Proiectul a fost aprobat cu 13 voturi ‘’pentru’’ și 9 voturi ‘’împotriva’’, cu niște amendamente. Au votat ‘’pentru’’ 11 consilieri PSD și 2 consilieri PMP, iar ‘’împotriva’’ au votat 5 consilieri USR, 3 consilieri PNL și 1 consilier PMP.

”Câțiva consilieri au cerut ca acest proiect să nu permită politizarea emisiunilor prin sigle și nume de formațiuni politice, au cerut să fie realizat un Regulament de Organizare și Funcționare sau un Consiliu de Administrație din care să facă parte câte 1 reprezentant din toate partidele politice din Consiliul Local sector 6. Aceste propuneri nu au fost supuse la vot de președintele de ședința așa că probabil nu vor fi incluse în HCL”, a transmis Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea, printr-un comunicat.

Consilierii sectorului 6 irosesc o sumă fabuloasă pentru a-și face televiziune

Titlul proiectului a fost schimbat în ‘’Platforma multimedia online pentru comunitatea noastră’’, iar ‘’Școala de televiziune’’ a fost înlocuită cu ‘’Centru de formare media’’.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos