Constantin Nita: Ministerul Economiei a gresit la privatizarea OLTCHIM

393

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat ca Ministerul Economiei a gresit la privatizarea Otchim si ca PSD este deranjat de criticile unor liberali in legatura cu acest subiect.

Intrebat daca-l deranjeaza criticile unor lideri liberali in dosarul privatizarii combinatului Oltchim, Constantin Nita a raspuns, potrivit RFI: „Sigur ca ne deranjeaza! Colegii nostri liberali care au facut asemenea afirmatii sau critici corect era sa dea si calea de urmat, adica sa vina si cu propuneri si solutii. Asa, daca ne transformam in opozanti in interiorul Guvernului, nu este tocmai fair, nu este fair-play intr-o coalitie. Dar eu am toata credinta ca aceste voci sunt singulare si ca nu reprezinta pozitia PNL. Pana la urma, Ministerul Economiei este condus de un liberal si acolo ar trebui sa fie tintite toate declaratiile si nu asupra Guvernului, in intregime”.

Intrebat daca Ministerul Economiei a gresit la privatizarea Oltchim, Nita a raspuns: „In general, ma feresc sa fac aprecieri asupra unor ministri, pentru ca acolo lucrurile sunt mult mai complicate. Cand intri intr-un birou ministerial, lucrurile se schimba fata de ceea ce se intampla in viata politica. Acolo este un amestec 90% administratie si poate 10% politica. Sigur, ca din punct de vedere imagologic, cred ca Ministerul Economiei a gresit”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos