Loading...
Continuă gâlceava în PSD! Chirică îi cere demisia lui Dragnea: ”Degringolada în care se zbate România i se datorează în proporție de 100%!” | Circul Politic

Continuă gâlceava în PSD! Chirică îi cere demisia lui Dragnea: ”Degringolada în care se zbate România i se datorează în proporție de 100%!”

Liviu Dragnea ar trebui să-și dea demisia pentru că este singurul vinovat pentru degringolada în care se găsește România, a declarat Mihai Chirica, primarul PSD din Iași. 

”Nu să se retragă, că nu se retrage după o carieră fotbalistică și face meciul de adio. Nu, să își dea demisia. Pentru că degringolada în care se zbate România de astăzi și PSD de astăzi i se datorează în proporție de 100 de procente. Deci, trebuie să își dea demisia pentru a nu fi demis. Ar fi ultima măsură de onoare pe care ar putea să o ia, având în vedere că România este pe descreștere, este să spunem în haos, într-un haos evident, e clar, politic și administrativ. Și nu cred că haosul poate să guverneze în momentul de față”, a declarat Chirica.

Mihai Chirica l-a comparat pe Dragnea cu Nero, în sensul în care acesta nu este dispus să plece decât dacă arde cetatea mai întâi.

”Este foarte clar încotro merge România… Cred ca nu mai putem discuta despre PSD. În momentul de față vorbim despre traiectoria acestei țări. Am reușit într-o viteză uimitoare să atingem și cel mai scăzut prag al monedei naționale, leu, în defavoare față de moneda europeană euro. Ce putem spune? Treburile merg prost, deci încotro merge România înseamnă în jos din păcate, în momentul de față, pe ambițiile personale a unui singur om, care trage partidul, provoacă membri de partid să își dea demisia, chiar cei reprezentativi din păcate, și din aproape în aproape vrea să sfâșie. Eu cred că s-a mai născut o dată Nero, Nero care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul, prin arderea cetății, cetatea se cheamă din păcate România și e păcat că reinventăm pagini rele din istoria acestei Europe. Sper să ia o decizie înțeleaptă în continuare”, a mai declarat Chirica.

Sursa: b1.ro

Continuă gâlceava în PSD! Chirică îi cere demisia lui Dragnea: ”Degringolada în care se zbate România i se datorează în proporție de 100%!” was last modified: noiembrie 22nd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close