Controlul ANAF la redactia publicatiei Rise Project inainte de publicarea unei anchete despre Dragnea si Tel Drum – ”O actiune premeditata. Foarte grav! Semn ca pe Dragnea si teldrumisti ii lasa nervii!”

476

Scandalul stârnit de controlul ANAF la redacţie RISE Project, înainte de publicarea unei anchete despre Liviu Dragnea şi Tel Drum, nu a fost potolit de explicaţiile oficiale ale preşedintele instituţiei. Fostul şef ANAF din perioada 2012-2016, Gelu Diaconu, afirmă că totul a fost o acţiune premeditată, scrie stiripesurse.ro.

„Nu am avut o interventie publica imediata legata de descinderea inspectorilor antifrauda (!!!) la sediul publicatiei Rise Project in control inopinat, pentru ca am asteptat sa citesc dezmintirile oficiale ale teldrumistilor Liviu Dragnea si Bogdan Stan. De cand am citit comunicatele tandemului, starea de indignare a fost inlocuita de una de bine. Nu ma mai pot opri din ras. Adevarul este complet diferit fata de varianta prezentata de Dragnea&Co! Semn ca ii lasa nervii”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Ulterior, fostul preşedinte ANAF a afirmat, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro, că are mai multe informaţii despre acest caz, însă „toate la timpul lor”. „Doar atât: acțiune premeditata. Foarte grav! Am numele participanților, coordonatorul, de unde au fost detașați, starea de indignare care apasă majoritatea salariaților Antifraudei. E un precedent îngrozitor! O sa realizați mai târziu nocivitatea găștii care a pus mâna pe ANAF”, a mai declarat Gelu Diaconu.