Corina Cretu paraseste PSDragnea din cauza atacurilor si jignirilor personale! Comisarul european va candida la alegerile europarlamentare din partea Pro Romania!

152

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, a anuntat, joi, ca va candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro Romania, precizand ca decizia este o delimitare clara de actuala conducere a PSD.

Corina Cretu a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la o conferinta despre politica de coeziune, ca ramane o social- democrata europeana convinsa, considerand ca singura sansa de dezvoltare a Romaniei este in interiorul unei UE puternice si echitabile.

”Candidez pentru alegerile PE din partea Pro Romania care are un proiect ambitios de dezvoltare a Romaniei, cu oameni competenti si profesionisti. Am fost si raman o social- democrata europeana convinsa si cred singura sansa de dezvoltare a Romaniei este in interiorul unei UE puternice si echitabile, unde ne trebuie aliati si prieteni. Si cred ca aceasta tactica de atac din partea noastra ne va costa pe toti. Cred ca lumea cunoaste ce am facut, tot ce am facut a fost pentru Romania si romani si imi doresc sa fac acest lucru si in continuare. Ii respect, in continuare, pe membrii PSD dar ii rog sa inteleaga ca acceasta decizie a mea este o delimitare clara de actuala conducere a acestui partid care in ultimii ani a minimizat munca si eforturile noastre, a celor care am incercat sa ajutam Romania, culminand cu atacuri si jigniri personale la adresa mea si a colegilor din CE”, a spus Cretu, conform Aktual24.

Corina Cretu a participat, joi, la Cluj-Napoca, la Institutul de Istorie ”George Baritiu” al Academiei Romane, filiala Cluj, la conferinta ”Politica de coeziune sociala in UE – trecut, prezent si viitor”.