Corina Cretu transmite un nou avertisment pentru Dragnea si Tariceanu: „Romania nu-si permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE”

Romania „nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana”, a declarat, luni, comisarul european Corina Cretu, in cadrul conferintei EuroImpact.

„Am inteles, in ultimii ani, ca partea de comunicare privind politica de coeziune trebuie sa fie parte integrata a eforturilor noastre comune. Nu este vorba de a comunica numai despre existenta unor programe sau despre sisteme de finantare care pentru oamenii de rand, probabil, sunt lucruri mai abstracte, ci de a prezenta oamenilor efectele concrete ale optimizarii fondurilor europene”, a afirmat oficialul european.

Ea a spus ca, in prezent, exista „un limbaj antieuropean care e din ce in ce mai pregnant”.

„Eu cred ca Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana mai ales acum, cand are in fata presedintia Uniunii, cand are posibilitatea ca lider al Uniunii Europene sa schimbe lucrurile in bine din interior”, a punctat Cretu.

Sursa: Agerpres

Corina Cretu transmite un nou avertisment pentru Dragnea si Tariceanu: „Romania nu-si permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE” was last modified: octombrie 29th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close