Cosmin Butuza, secretar de stat in MTS calca pe urmele sefelor sale! „Sa aratam si strainilor ca suntem romani. Sa punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Un secretar de stat din MTS calca pe urmele sefei sale directe si se inroleaza in lista lunga a demnitarilor din cadrul guvernului Dancila care faulteaza limba romana.

Inca o gafa a unui membru al cabinetului Dancila: Cosmin Butuza, secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului folosind cuvantul ”tricoaie” in loc de tricouri intr-o conferinta de presa tinuta la Federatia de sah. Inregistrarea momentului a fost postata de pe Youtube de Pressone.ro.

”Avem 100 de ani de la Marea Unire si cred ca trebuie sa ne mandrim cu acest lucru, sa aratam si strainilor ca suntem romani, ca ne mandrim cu Centenarul. Sa punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afisele noastre, pe tot ceea ce inseamna!”, a spus Butuza.

In deschiderea conferintei, seful Federatiei Romane de sah, Sorin Iacoban a facut sumarul: „Vor fi doua paliere, promovarea Europeanului de sah rapid si premierea juniorilor care au participat la concursul din Germania”.

Pe primul palier s-au ridicat doar osanale reciproce intre organizatori si secretarul de stat de la MTS.

„Sunt presedinte al Federatiei din 2013, dar asa o colaborare buna cu Ministerul Tineretului si Sportului, de cand e doamna Bran si domnul Cosmin Butuza, eu n-am avut. Le multumesc foarte, foarte frumos pentru ca am simtit sprijinul.

Sa stiti ca de obicei mergem si discutam cu ministrii, facem, dregem, dar dupa aia tre’ sa mai dai vreo cinci telefoane ca sa rezolvi. Nu: de data asta a fost o singura discutie foarte clara si aplicata si ferma. Multumesc inca o data”, a spus Iacoban, ferm si clar.

Pana la premierea campionilor europeni, a fost premiata ministresa Ioana Bran, in absenta, cu o cupa din partea Federatiei, „ca sa ramana in cabinetul ei si sa-i aduca aminte de fiecare data ca are ceva bani de dat pentru juniorii care vor castiga”.

 

Cosmin Butuza, secretar de stat in MTS calca pe urmele sefelor sale! „Sa aratam si strainilor ca suntem romani. Sa punem Centenarul pe tricoaiele noastre” was last modified: august 2nd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close