Cozile de topor din subordinea ministrului Carmen Dan lovesc din nou! Oreste, perchezitionat fara nicio explicatie legala in trafic!

400

Jurnalistul Oreste Teodorescu a intrat in din nou in vizorul organelor de ordine. Oreste este invitat permanent al emisiunii Jocuri de Putere moderata de Rares Bogdan si un critic fervent al ministrului de interne Carmen Dan si al liderilor PSD. De aici viata devine palpitanta pentru Oreste care mai nou este agatat de politisti cu orice ocazie. Cu numai cateva zile in urma jurnalistul a fost tarat intr-un dosar de droguri, desi avea calitatea de martor, iar publicatiile obediente PSD au fost umplute cu stiri false, arata stireazilei.

„Acest domn, ma opreste in trafic fara sa imi spuna motivul, imi cere sa-i spun de unde vin si sa-i arat documentele! Evident o fac, intreband insa care este motivul! Nu-mi mai raspunde si se baricadeaza in masina bolmojind ceva neinteligibil! Miroase ciudat si devine agresiv cand il intreb a doua oara de ca ma retine la ora 01.35. imi retine permisul de conducere si buletinul fara nici o motivatie! Dupa 15 minute in care am incercat sa aflu ce vrea de la mine, plec acasa… a fost ceva de-a dreptul bizar! Doamna Dan, premiati-l doamna! Omul s-a straduit sa fie util cauzei! Pacat doar ca a incalcat absolut toate legile!
Ps: poate imi aduce actele la domiciliu, au ramas la organ, fara nici o explicatie! Pam pam!”