Cozmin Gusa dezvaluie de ce a intrat in criza liderul PSD: „Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului sau”

Cozmin Gusa sustine ca ar fi vazut documente care ar arata ca Liviu Dragnea ar fi facut evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului sau.

„Vreau sa abordez, foarte scurt, telegrafic, trei puncte. Primul, atacul la Realitatea, care este in desfasurare, al doilea, legat de instigatorul acestor strategii de tip kamikaze ale lui Dragnea si Valcov sigur, triplati de amaratul de Orlando, de la Finante. si 3, ce am vazut, si ce imi explica mie disperarea lui Dragnea”, a spus Cozmin Gusa, in interventia sa.

Acesta a afirmat ca Dragnea a facut presiuni ca activitatea financiara a Realitatii Tv sa fie blocata:

”La punctul 1, Dragnea a facut presiuni ca activitatea financiara a Realitatii Tv sa fie blocata si vrea sa deruleze prin ”Orlando minte putina” acest program de blocare care nu va fi o blocare dar telespectorii sa nu se sperie daca vor vedea breaking news-uri cu descinderi de la ANAF Bucuresti, care, atentie, nu vor fi orchestrate de Dragnea, ci de Valcov, care este adevaratul conducator”.

Totodata, Cozmin Gusa a mai explicat si care sunt influentele origarhilor rusi asupra lui Darius Valcov, in al doilea punct:

”Punctul 2, si am studiat asta: vreau sa va reamintesc ca aseara am dat o informatie, premierul Israelului si-a amanat vizita din noiembrie in Romania si mai asteapta. Ce nu am luat in considerare este influenta oligarhilor rusi, cu care Valcov e intr-o legatura veche. Ei incearca sa il salveze pe Valcov. Daca ei vad ca Dragnea nu da amnistia si gratierea, ei forteaza acest tip de actiuni KGB, foarte dure, care nu prea se potrivesc in Romania, ele se potrivesc acolo la ei, dar e clar ca aceste actiuni sunt de inspiratie ruseasca, legat de aceasta legatura Valcov-oligarhi”.

Cozmin Gusa a sustinut in final, ca a vazut documentele prin care Liviu Dragnea a evazionat 150 milioane de dolari prin intermediul fiului sau, si de fapt, asta inseamna ”criza maximala pentru el”, si nu dosarele din justitie pe care le mai amana, le mai aranjeaza, ci aceasta schema de evaziune fiscala impresionanta, prin care l-a implicat pe fiul lui, dupa modelul altor politicieni de moda veche:

”Punctul 3, am vazut niste documente si m-am oprit cand am numarat vreo 150 de milioane de dolari, o sa ma uit maine, este o suma evazionata de Liviu Dragnea, dar prin intermediul fiului sau. De fapt, Dragnea este speriat de aceste documente probabil, si dupa stiinta lui, daca documentele au ajuns la mine, si nu sunt cea mai importanta persoana din Romania, or fi ajuns si la el, si si-a dat seama ca asta inseamna criza maximala pentru el, si nu dosarele din justitie pe care le mai amana, le mai aranjeaza, ci aceasta schema de evaziune fiscala impresionanta, prin care l-a implicat pe fiul lui, dupa modelul altor politicieni de moda veche. si asta ar fi lovitura de gratie. Eu am numarat pana la 150 milioane de dolari si nu am citit toate documentele. E foarte usor sa ne explicam de ce a venit cu acest atac la Iohannis, de ce exista acest atac la Realitatea Tv. O sa vedem cati din statul roman au stiinta de aceste strategii, pe asta se bazeaza disperarea lui, si repet, strategiile sunt de inspiratie post-sovietica”, a incheiat Gusa, conform realitatea.net.

Cozmin Gusa dezvaluie de ce a intrat in criza liderul PSD: „Liviu Dragnea, evaziune de 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului sau” was last modified: octombrie 12th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close