Cozmin Gusa: ”PSD e singurul partid care mai exista in Romania! E DRAMATIC! Iar in fruntea lui se afla un oportunist politic!”

464

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat în direct la Realitatea TV situația Partidului Social Democrat, scrie stiripesurse.ro.

Legat de PSD, Cozmin Guşă a precizat că acest partid şi-a pierdut respectul, însă este singurul partid care mai există în România. „Singurul partid care mai există în România este PSD-ul, din păcate. Este dramatic. Însă, PSD-ul este ca un pacient cu o boală gravă de cap, îl doare capul cumplit şi nu ştie de ce. Şi se comportă exact ca un pacient care nu poate să raţioneze. Una dintre explicaţii este reprezentată de faptul că în ultima vreme a avut lideri nenaturali. Din nefericire, singurii lideri naturali au fost Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Ceilalţi preşedinţi care au urmat au fost nişte preşedinţi importaţi care nu aveau nici culoarea, nici înfăţişarea şi nici grupa sanguină a PSD-ului: de la Mircea Geoană, la Victor Ponta şi Liviu Dragnea”, a explicat consultantul politic.

Aceasta a explicat că Mircea Geonă a venit în PSD dintr-o funcţie nedorită de Emil Constantinescu pentru PSD de ambasador la Washington, însă nu a reuşit să fie autoritar, iar partidul şi-a bătut joc de el la alegerile din 2009. „Victor Ponta a venit din poziţia de fost membru PNL, la tineret. Partidul l-a tratat cu multă speranţă, însă nu a fost serios. Actualul preşedinte al PSD-ului, Liviu Dragnea, nu este un produs al PSD-ul, ci al FSN-ului, al partidului democrat a lui Traian Băsescu. Foarte greu s-a acomodat, pentru că el nu avea culoarea PSD-ului, era dintr-o zona a oportunistmului politic pe care PD-ul o practica cu foarte multă precizoe. Aceşti ultimi trei lideri sunt nenaturali, ceea ce a generat şi acest comportament. PSD-ul şi-a pierdut respectul, din nefericire, din cauza acestor ultimi trei lideri. Acum, fără opoziţie şi mai greu îşi va strânge rândurile”, a detaliat Cozmin Guşă.

„PSD-ul este în această situaţie, iar soarta României depinde de PSD. Cu cât PSD-ul va fi mai abolic, bătăliile astea vor continua şi luâm în calcul şi situaţia juridică a lui Liviu Dragnea. Cam acestea sunt lucrurile la care trebuie să ne aşteptăm”, a încheiat Cozmin Guşă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos