Ce cred politicienii despre OZN-uri si extraterestri!

960

Mai multi lideri mondiali, printre care Jimmy Carter si Ronald Reagan au raportat ca au vazut lucruri inexplicabile, in aer, si vorbesc despre asa zisele OZN-uri si despre extraterestri. Altii au subliniat faptul ca s-au interesat despre vizitele extraterestrilor.

1. Fostul presedinte Bill Clinton a vorbit la Hong Kong despre anumite OZN-uri observate la Russwell, in 2005:

“Cred ca lucrurile sau obiectele zburatoare care s-au vazut la Roswell au fost doar niste iluzii optice. Nu cred in extraterestri, dar totusi am cerut acte doveditoare cum ca ar fi existat aceste creaturi, insa ele nu s-au gasit.”

 

2. Reagan Ronald- California 1974:

“Nu cred ca ne putem astepta sa apara vreo rasa straina de pamanteni care sa constituie o amenintare pentru noi. Dar cred, intre noi fie spus, ca putem provoca realizarea unui astfel de lucru.”

Reagan a mai declarat pentru Wall Street Journal:

“Am numarat pentru cateva minute lumina pe care am vazut-o, o lumina de culoare alb stralucitor si deodata a disparut, ea indreptandu-se inspre cer.”

Tot el spunea ca avem nevoie de aceste creaturi ca sa putem face legatura dintre spatiu (infinit) si pamant (limitat).

3. Jimmy Carter a promis, in campania electorala ca va face lumina in cazul cercetarilor obiectelor neidentificate (OZN) pentru poporul american, dar dupa ce a fost ales nu a mai facut acest lucru. Totusi, el a depus un raport oficial, in care pretindea ca a vazut un OZN: “era la fel de stralucitor ca si luna”, cu toate ca astrologii au sustinut faptul ca ceea ce a vazut presedintele era Planeta Venus.

 

4. 1963- Moartea lui John Fitzgerald Kennedy este inca invaluita in mister, iar serviciile secrete americane nu au declasificat deocamdata documentele ce includ informatii esentiale din timpul anchetei ulterioare asasinarii fostului presedinte american.

Adeptii teoriei conspiratiei au insa o noua pista pe care au descoperit-o cu ajutorul scriitorului William Lester. Acesta a pus la dispozitia presei o scrisoare trimisa de John Kennedy catre sediul CIA, in care presedintele american le cere oficialilor acestei institutii sa vada documente confidentiale despre OZN-uri. Acest lucru se intampla cu 10 zile inainte de a fi asasinat, scrie Daily Mail. Scriitorul William Lester a declarat ca CIA i-a pus la dispozitie aceasta scrisoare, dupa ce el a invocat libertatea informatiei, pentru a o folosi ca material in cadrul volumului „A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier”.

Se pare ca John Kennedy era ingrijorat ca multe dintre aceste OZN-uri au fost vazute deasupra URSS si ca rusii ar putea sa le interpreteze ca acte de agresiune din partea americanilor, crezand ca ar avea de-a face cu tehnologiile acestora.

Actul se referea la „Lancer”, numele de cod al lui JFK. Chiar pe prima pagina, directorul CIA scrie:

„Lancer pune unele intrebari despre activitatea noastra si nu putem permite acest lucru. Va rugam nu transmiteti parerile mai devreme de luna octombrie”.

5. Barry Goldwater, senator SUA si general al Air Force Reserve:

„Cu siguranta cred ca exista extraterestri in spatiu, si cred ca fac cu adevarat vizite pe planeta noastra. Ei ar putea sa nu fie ca noi, si mai am convingerea ca sunt avansati dincolo de orice imaginatie.”

El a facut o cerere prin care dorea informatii despre extraterestri, dar cererea i-a fost respinsa, spunandu-i ca este top secret.

6. Fostul guvernator de Arizona Fife Symington a fost martor, pe cand era in functie, la un eveniment OZN spectaculos, dar a decis sa pastreze secretul timp de zece ani. Acum si el este partizanul infiintarii unei agentii guvernamentale pentru OZN-uri, asa cum exista deja in cateva tari.

 

 

 

 

 

7. Bill Richardson a candidat in 2008 la presedintie si invita guvernul SUA sa dea pe fata toate documentele despre OZN-uri, in special intamplarea ce s-a petrecut la Roswell. Richardson a scris:

„Misterul din jurul acestui accident de la Roswell nu a fost niciodata explicat clar, adevarul despre acest accident i-ar ajuta pe toti daca guvernul SUA ar divulga acest secret poporului american, lumea ar suporta acest accident oricat de bizar sau normal ar fi.”

8. John Podesta, fostul sef de personal al presedintelui Clinton si co-presedintele echipei de tranzitie a presedintelui Obama, scria inca in 2010 ca „este momentul pentru guvern, pentru oamenii de stiinta si pentru expertii in aviatie sa lucreze laolalta ca sa raspunda la acele intrebari despre OZN-uri care pana acum au fost tinute in intuneric”. El a precizat ca ideea de a infiinta in acest scop o mica agentie guvernamentala a SUA este „o idee care merita sa fie luata in considerare”.

 

9. Dwight Eisenhower, care a fost al 37-lea presedinte al Statelor Unite, intre anii 1953 si 1961, este cunoscut prin faptul ca a crezut cu convingere ca exista viata pe alte planete. Un fost consilier al Pentagonului din Statele Unite, Timothy Good, a declarat ca fostul presedinte Eisenhower s-a intalnit de trei ori, in secret, la baza Air Force din New Mexico cu extraterestri in timpul mandatului sau. Fostul presedinte american Dwight Eisenhower a avut trei intalniri secrete cu extraterestrii, sustine un fost consilier al guvernului SUA, informeaza Daily Mail. Oficialii FBI care au organizat intalnirile presedintelui Eisenhower cu fiintele spatiale, au reusit acest lucru dupa trimiterea unor „mesaje telepatice”. Vorbind la postul de televiziune britanic BBC 2, Good a spus ca guverne din intreaga lume au avut un contact frecvent cu extraterestri, timp de mai multe decenii.

„Pot sa va spun cu siguranta ca in anul 1954, presedintele Eisenhower a avut trei intalniri cu extraterestri, care au avut loc la baza Holloman Air Force din New Mexico, unde au existat multi martori”, a spus fostul consilier al Congresului SUA si al Pentagonului.

10. Gerald Ford, presedinte SUA:

„Recomand cu tarie constituirea unei comisii de investigare a fenomenului OZN. Cred ca le datoram oamenilor credibilizarea OZN si trebuie sa producem cat mai multe clarificari posibile pe aceasta tema.”

 

 

 

11. Dennis Kucinic

Rep. Ohio Dennis Kucinich a intrat in cultura OZN-urilor in timpul unei dezbateri democratice prezidentiale, in 2007 sustinand ca si el a vazut un OZN:

“A fost un obiect zburator neidentificat. Am vazut ceva. Mai multe persoane din aceasta tara au vazut un OZN, odata cu aprobarea presedintiei lui George Bush.”

 

 

 

 

12. Richard B. Russell

In 1955 senatorul Georgiei, Richard B. Russell, presedintele Serviciilor Comisiei Armate, a fost intr-o excursie in Rusia si in timp ce calatorea alaturi de cei din partidul lui, cu trenul, au vazut o nava in forma de disc care urmarea turnul in care erau acesti guvernanti. Chiar daca incidentul a fost raportat guvernului SUA, el a fost incadrat in dosarul informatiilor top secret.

13. Harrison Schmitt

In ianuarie 1979, ministrul Justitiei de la acea data, Griffin Bell, ii scria senatorului Harrison Schmitt care era speriat de parca ar fi vazut o stafie:

“Materialele care mi-au fost trimise indica unul dintre cele mai ciudate fenomene de care imi pot aduce aminte”.

Schmitt era reprezentat al New Mexico-ului, unde intre 1976 si 1978 au avut loc numeroase incidente misterioase la o ferma din Dulce.

14. Edward Roush

In 1968 in Indiana, Edward Roush, un membru al Comitetului de Stiinta si Astronautica, a fost presedintele unui simpozion OZN in care a invitat sase oameni de stiinta sa discute despre diverse aspecte ale OZN-ului. In 1975 Roush a declarat ca:

„Oamenii vor sa stie ce e un OZN si, prin urmare, orice sansa pe care o avem de a invata un lucru nou trebuie sa profitam de ea.”

15. John Gilligan

In 1973 guvernantul din Ohio, John Gilligan a raportat ca, in timp ce el si sotia lui calatoreau cu masina in apropierea Ann Arbor, Michigan, au vazut un OZN. Gilligan a descris obiectul ca fiind vertical si de culoarea chihlimbarului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos