Crin Antonescu: In 2014 avem obligatia sa revigoram, sa mentinem USL!

600

8877778888Crin Antonescu a declarat ca in ciuda tuturor lucrurilor vazute si traite pe sfarsit de an, exista obligatia de a se incerca revigorarea, mentinerea USL.

„Imi par iresponsabile declaratiile unor colegi de alianta, oameni politici, care vorbesc despre data la care ar fi mai bine sa rupa USL, despre galceava din cutare sau cutare colt al tarii, despre toate divergentele, conflictele, frustrarile, care s-au acumulat in anul trecut in interiorul acestei aliante. Nu ca ele nu ar fi reale, stim bine ca sunt reale, stim bine ca dincolo de cele care s-au expus public, cu imprudenta, dupa parerea mea, chiar cu iresponsabilitate, exista multe altele despre care am stiut sa tacem”, a afirmat Antonescu, in interventia sa din debutul sedintei BPN al PNL, la care presa a avut acces.

Liderul PNL a sustinut ca liberalii pot avea „motive reale” sa discute la un moment dat „despre incetarea acestui contract” privind USL, insa politicienii pot face acest lucru spre deosebire de alegatori, care nu au mijloacele sa determine o decizie politica intre alegeri.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos