Crin Antonescu: Basescu este un presedinte ilegitim

449

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat ca PNL respecta decizia CC, si ca Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei, sau este un presedinte ilegitim.

„Chiar daca respectam decizia Curtii Constitutionale si chiar daca in baza acestei hotarari Traian Basescu va redeveni din punct de vedere legal presedintele Romaniei, pentru noi Traian Basescu nu mai este presedinte al Romaniei sau e un presedinte ilegitim, pe care, din punct de vedere nu il recunoastem”, a spus Antonescu.

El a explicat ca initierea procedurii de suspendare si referendumul au fost incercarea de a transa marea problema a Romaniei politice de azi, care este regimul Basescu.

„Nu putem sa punem problema coabitarii pentru ca nu e vorba de coabitare cu Traian Basescu, ci a acestor 7,5 milioane de romani si acesti oameni nu mai vor sa coaboreze cu Traian Basescu. Traian Basescu poate sa coabiteze cu Parchetul, cu CC, cu serviciile de informatii, cu instante internationale”, a spus Antonescu.

El a mai spus ca obligatia sa politica nu este fata de CC, nu este fata de Traian Basescu si prietenii sai dinauntru si din afara, ci fata de acesti 7,5 milionane de romani.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos