Crin Antonescu cere DEMISIA lui Basescu in urma scandalului “Mosia Nana”!

563

112ageraPresedintele PNL, Crin Antonescu cere demisia presedintelui Romaniei, Traian Basescu in urma scandalului „Mosia Nana”, aceasta fiind „singura rezolvare sanatoasa” a situatiei.

„Convingerea mea ferma este ca pentru Romania aceasta noua problema are o singura rezolvare sanatoasa: demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, o decizie care ar scuti aceasta tara de inca un an de razboi politic (…) E indecent ca Traian Basescu sa mai cada o treapta acum. Demisia lui Basescu se impune”, a declarat Crin Antonescu.

„Ii cer demisia lui Traian Basescu pentru ca nu e acceptabil ca presedintele unei tari cu atatea probleme, frustrari, intrebari fara raspuns, sa comunice a nu stiu cata oara public, ca despre o problema importanta, bunastarea materiala a propriei familii si sa descrie cu lux de amanute cum a vrut sa ia teren si nu avea bani, cum a pus-o pe fiica sa (…) ce o sa faca cu pamantul. Fiecare are dreptul la viata privata, inclusiv pentru interesul lui, dar nu are voie presedintele unei tari si niciun demnitar sa vorbeasca public acest lucru intr-o societate in care numerosi tineri, chiar cu calificarea fiicei presedintelui, nu numai ca obtin greu un asemenea imprumut, dar le e greu sa faca orice”, a mai spus Antonescu.

El a mentionat ca nu este insa naiv si nu crede ca cererea sa va fi acceptata.

Cu privire la infiintarea unei comisii de ancheta, Crin Antonescu a subliniat ca „PNL are intotdeauna de ales”, tocmai de aceea „nu accepta niciodata o situatie in care sa adopte decizii pe care oameni din afara partidului le anunta la televizor”, facand astfel referire la anuntul de marti al premierului Victor Ponta, potrivit caruia PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce priveste retrocedarile agricole din judetul Calarasi.

Presedintele PNL a adaugat ca nimeni din PNL nu va impiedica vreo comisie de ancheta si ca „sigur” ca liberalii vor fi de acord, mentionand ca de pe acum propune ca aceasta sa fie condusa de senatorul PSD Ilie Sarbu.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos